Mirmir Avinda Hüsrana Ugradim

Bence Havalardan Dolayı Hocam Balıklar Geriye Çekildi Sanırım🙂 Bizde Boş Dönüyoruz Hava Hep Patlak Düzelir Umarım. Yem İpi Kullanmanı Tavsiye Ederim Yengeç ve Kücük Yavrular Her Türlü Lokmayı Götürüyor Ama Yine de İşe Cok Yarıyor. Cümlemize Rastgele İnş 🙂

1dd448405597c3b340286ae2a8eb3f60--fishing-humor-fishing-quotes.jpg
🙂

Sa beyler bursa guzelyalıya mendırekten mırmıra attım olmadı yem borukurduydu vuruş dahi alamadım birde şöyle bişwy var misinayı sardıgımda igneyi boş cektım bırkackere aynı şekıl oldu ve misinam cok bolluk yapıyor anlayamadım ruzgardan dolayımı oldu tm bılemedım
Muhtemelen balık yoktu. İğnenin boş gelmesi de taban yapısıyla alakalı olabilir. Sürtünmeden yem yıpranıp çıkmıştır tahminimce. Allah başka dert vermesin diyelim 😀

Ben balık avcılıgına yenı başladım aca bwnmi yanlış birşey yapıyorum die kendi kendime tiriplere girdim 🙂 bilmedıgım cok sey var onun için bu forum sayfasından sızlerden birşeyler kapmaya calışıyorum inş ilk balıgımı tez zamanda tutarım

Ben balık avcılıgına yenı başladım aca bwnmi yanlış birşey yapıyorum die kendi kendime tiriplere girdim 🙂 bilmedıgım cok sey var onun için bu forum sayfasından sızlerden birşeyler kapmaya calışıyorum inş ilk balıgımı tez zamanda tutarım

Gecen sene de ayni sorulari sormustun 🙂

Boru kurduyla merada balik varsa tutmaman imkansiz. Denemelere devam.

Back