Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mirmir Avinda Hüsrana Ugradim

ahmetsevgi

Üye
Adı
Ahmet Sevgi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bence Havalardan Dolayı Hocam Balıklar Geriye Çekildi Sanırım:) Bizde Boş Dönüyoruz Hava Hep Patlak Düzelir Umarım. Yem İpi Kullanmanı Tavsiye Ederim Yengeç ve Kücük Yavrular Her Türlü Lokmayı Götürüyor Ama Yine de İşe Cok Yarıyor. Cümlemize Rastgele İnş :)

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
Bu aralar heryer isparoz.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
:)

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Sa beyler bursa guzelyalıya mendırekten mırmıra attım olmadı yem borukurduydu vuruş dahi alamadım birde şöyle bişwy var misinayı sardıgımda igneyi boş cektım bırkackere aynı şekıl oldu ve misinam cok bolluk yapıyor anlayamadım ruzgardan dolayımı oldu tm bılemedım
Muhtemelen balık yoktu. İğnenin boş gelmesi de taban yapısıyla alakalı olabilir. Sürtünmeden yem yıpranıp çıkmıştır tahminimce. Allah başka dert vermesin diyelim :D

Ben balık avcılıgına yenı başladım aca bwnmi yanlış birşey yapıyorum die kendi kendime tiriplere girdim :) bilmedıgım cok sey var onun için bu forum sayfasından sızlerden birşeyler kapmaya calışıyorum inş ilk balıgımı tez zamanda tutarım

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben balık avcılıgına yenı başladım aca bwnmi yanlış birşey yapıyorum die kendi kendime tiriplere girdim :) bilmedıgım cok sey var onun için bu forum sayfasından sızlerden birşeyler kapmaya calışıyorum inş ilk balıgımı tez zamanda tutarım
Gecen sene de ayni sorulari sormustun :)

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Boru kurduyla merada balik varsa tutmaman imkansiz. Denemelere devam.

Dogrudur gecen sene de aynı soruları sormuştum ama gecen sene fırsat bulup başlayamadım busene inş fırsat buldukca balıga gıdecegım inş ilk nasıbımı alırım