Misina seçimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dogaan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
markasız bir kaç ip, kendo, shimano kairiki, daiwa j braid denemiş bir kullanıcı olarak spinde kesinlikle önereceğim tek ip var Varivas 8.
O zaman spine varivas jigging 10x10 max power pe x9 yazalım. Peki canlı yem için?

markasız bir kaç ip, kendo, shimano kairiki, daiwa j braid denemiş bir kullanıcı olarak spinde kesinlikle önereceğim tek ip var Varivas 8.
Ustam ben de varivas 8 ipi araştırıyordum, diğer iplere göre daha ince, belli bir kullanımdan sonra tiftiklenme, kopma gibi şeyler yaşadınız mı, siz ne zamandır kullanıyorsunuz

Ustam ben de varivas 8 ipi araştırıyordum, diğer iplere göre daha ince, belli bir kullanımdan sonra tiftiklenme, kopma gibi şeyler yaşadınız mı, siz ne zamandır kullanıyorsunuz
Spinde 7-35 kamış ile 1.2 pe sini kullanıyorum. Kağıt üstünde 1.2pe kalın gibi gelebilir ancak 0.15 kendo ile yanyana koyunca ondan hayli ince. Fakat bir dahaki sefere 1 pe alacağım hem erim hem hissiyat kazanmak için. Mayıs 2023 ten beri kullanmaktayım. 2023 senesinde yazlı kışlı çok sayıda spin avı yapmışken balıksızlık nedeniyle 2024 yılında pek spin avı yapmadım. Onu da belirtmiş olayım sizi yanıltmak istemem. Tiftik,kopma vb gibi bir sorun hiç yaşamadım.

Lrf de AVANI LIGHT GAME SUPER PREMIUM PE X4 0.3 pe kullanıyorum. Onda av sayım da hayli olmuştur yine tiftik vb gibi bir sorun yok. İki ipte pürüzsüz ve oldukça yumuşak.

Back