Misina

Surf casting için kullanıcam 100 grm kurşun atıcagım için kalın misina kullanıcam

İlk resimdeki sol tarafta duran misine % 100 florakarbon onu şokta kullanabilirdin aldığın misinelerde tatlı su için üretilmiş misineler

(link)

(link)

Son düzenleme:
Hasan kardeşim ben senelerdie izmirde surf stil çupra avına gidiyorum hiç 0.40 altı misina kullanmadım desem yeridir gebelde 0.40 0.45 denizden ne çıkacağı belli olmaz evet erim konusunda bir miktar fark oluyor 5-10m kadar ama 2 kg civarinda bir balik oltama takilirda (henüz vatoz dışında takılmadı 🙂) keşke daha kalın misina kullansaydim demeyeyim diyorum 🙂

0.26 lık misina ile 2 kg ve üstü Çupra almışlığım var. Erimden ziyade kalın misina ile balığı hissetmek sıkıntı oluyor ne kadar ince takım olursa av verimi artar. Mera kayalık ve balık kaya altı yapıp misinayı keseceği meralarda 0.30 ve üstü kullanıyorum. Alınmış malzeme sonuçta hayırlı olsun. Keyifli avlar dilerim.

30 luk neyseda 40 lık çok kalın naçizane tavsiyem yem avcılığında ne kadar ince Misina kullanırsan av şansın o derece artar

Biraz kullanıyım abi de degiştireyim .başkası almaya gönderdim yanlış misina almış .bende degiştirmeye gittim ordaki kişi bunları verdim ben bi şey demedim.
Bunları kullanamam mı

Back