Muğla Göcek Tekne Ile Mera Yardımı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Klaser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Klaser

Aktif Üye
Tepki
104
Ödül
53
Merhaba hobidaşlar.fethiye göcekte tekne ile çıkacağız.taşlık kırmalık bölgede sokkan melanur vs av yapacağız.mera bilgisi verebilirmisiniz?

Gündüz saatlerinde, bol bol Balon balığıyla cebelleşirsin.:acpsnr::acpsnr: Bu nedenle, bolca yedek beden köstek takımı bulundur ve uzun saplı iğne kullan. Gün batımında, Baraccudda, gece saatlerinde de mırmır yapar.

Sokarla melanurla uğraşmayın bence. Balık çeşitliliği gayet güzel olan bir yer orası. Yazılı orkinos, baraküda, lambuka gibi avcı balıklar var. Çok keyifli avlar verirler.

Bence sokar ve melanurla uğraşmayın o yüzden sabit durmayın sırtı çekin yazılı orkinos barakuda ve lambuka kesin alırsınız. Kıyıya paralel akıntı alan çalkantılı yerde ihtimal daha yüksek. Zaten bir tane aldığınız zaman aynı yeri dönmeye devam edin.

Dalamanda ikamet ediyorum balon sürüsünden çakma mercandan bıktım artık.göcek 10 dk mesafede değişik meralar denemek istiyorum...yoksa göcekten tövbe edicem sırtı için ne önerirsiniz

Hazır sırtı takımı alsam iş görürmü

Sade olarakmı çektniz yoksa kurşun takarakmı? Nasıl bir sistem

Bluefishin dandik rapalasıyla alırsın kurşuna falan gerek yok sal gitsin arkadan önemli olan teknenin hızı ona dikkat et yeter

Back