Muğla'dan Selamlar

Herkese merhaba ben Ceyhun 20 yaşında balık tutma konusunda nerdeyse 0 bilgiye sahibim balıkçılık hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorum. Bodrum’da yaşıyorum elimde eskiden babamın hediye aldığı ama heves etmediğim için bir işe yaramamış oltalar var ama durumları iyi gibi balıkçılığa giriş hakkında illa bir şeyler yazılmıştır onları okumaya gidiyorum bir şey belirtmek isterseniz sevinirim. İyi günler...

Merhaba, İzmirliyim, bu nedenle çocukluğumdan beri Foça, Çeşme, Gümüldür gibi bölgelerde denk geldikçe avlanırdım. ( İsparoz tutunca mutluluktan deliren türden 🙂 )

Birkaç sene önce iş nedeniyle Bodrum'a taşındım.

1 ay kadar önce de 2.el çok az kullanılmış alttaki takımları aldım.

Lrf ;
Kamış : daiwa crossfire 5-14 / 2.10
Makine : daiwa ninja lt 1000
ip : daiwa 0.8

Spin ;
Kamış : daiwa lexa 14-42 / 2.74
Makine : daiwa legalis 3000h
İp : daiwa 0.16

Lrf ve Spin deneyimim yok denilebilir. ( 1 aydır kayalık bölgelerde denemelerim oldu ). Öncesinde kıyıdan surf ya da tekneyle gidildiğinde tekne oltaları ile avlarım oldu.

Mesleğim üst düzey yöneticilik ancak söz konusu balıkçılık olunca ; yaşı, kariyeri, tahsili ne olursa olsun, bilgisi / deneyimi olan herkesin yanında bir çırak gibi yardımcı olurum. Balık tutmam da önemli değil yeter ki yeni şeyler öğreneyim tecrübe edineyim.

Tekneden ya da kıyıdan birlikte avlanalım, tanışalım derseniz de iletişime açığım 🙂

Forumu kuran ve bilgilerini tecrübelerini aktaran herkese çok teşekkürler...

Rast gelsin...

Sağlıklı günler...

Çağlar.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back