Muğla'dan Selamlar

Hoş geldin CG48..

İyi forumlar , bir yıl önce kadar Muğla'ya taşındık.Birkaç aydır da balık avlamaya çalışıyorum.Bilgisizlikten dolayı biraz boşa para harcadıktan sonra araştırma yapıp spin avına merak sardım.Henüz hiç balık alamadım , ama biliyorum ki av daha yeni başlıyor 🙂

Merhaba, hoşgeldin.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi forumlar , bir yıl önce kadar Muğla'ya taşındık.Birkaç aydır da balık avlamaya çalışıyorum.Bilgisizlikten dolayı biraz boşa para harcadıktan sonra araştırma yapıp spin avına merak sardım.Henüz hiç balık alamadım , ama biliyorum ki av daha yeni başlıyor 🙂

An itibari ile Fethiye’ye tayinim çıktı. Tüm bu spora gönül veren herkesi selamlıyorum. Bu spora Ahmet KORTAN kardeşimle başladım bir trafik kazasında kaybettik.Allahtan rahmet diliyorum. Beni bu spora alıştırdı adını anmadan geçmek istemedim. Burdan Fethiye’yedeki ustalara selam olsun bu sene yan yana avlanmayı nasip eder inşallah

A. Selam hocam hoş geldin 🙂 Tahmin ettiğime göre aynı yerde çalışacağız 🙂 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Tez zamanda bekleriz güzel avlara 🙂

Back