Muğla'dan Selamlar

Hoş geldin Ali

Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. Muğla'ya yakın zamanda taşındım ve balık tutmaya başlamak istiyorum. Daha önce tecrübe etmedim ilk kez deneyeceğim. Sizlere nasıl bir olta (mümkünse marka model önerirseniz) almam gerektiğini ve bu bölgede nerelerde olta sallayabileceğimi sormak istiyorum. Kıyıdan av yapacağım su ile aynı seviyeden de olabilir kayalık üstü bir nokta da olabilir. Tercihim muğla merkeze yakın olduğu için akyaka, gökova, marmaris civarı av yapmak ancak arabaya atlayıp muğla kıyısı olan her yere de gidebilirim, olta için de amacıma hizmet edecek kaliteli bir oltaya bütçe ayırmakta sıkıntı yaşamam. Şimdiden okuyan cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.

Hoş geldin Mustafa
Akyaka doğru zaman gelince sağlam Kofana avı yapılabilen bir yerdi ama Kite Surf sporcuları oraları mesken edindikten sonra hala balık giriyor mudur emin değilim.

• Beğen
Tepkiler: brY
Merhaba bende datçada avlanıyorum bol bol kefal ve lokum alıyorum ama liça hiç tutamadım siz nereden avlandınız liça için

Herkese merhaba, gruba arakadasimin tavsiyesi üzerine bugün katildim. Bir süredir Milas/Bogazici'nde yasiyorum. BAlikmerakim Nisan/2025'te basladi. Gruptaki tecrübeli arkadaslardan cok degerli yardimlar alacagimi ve bundan sonra yapacagim av sonuclarini ve hislerimi burada paylasacagimi belirtmek isterim. Herkese "Rastgele" ve iyi aksamlar.

Hoş geldin. Hayırlısı olsun. Neyi merak edersen buradaki dostlarımız aydınlatırlar. Rastgele şimdiden.

Selamlar hos geldiniz. 2 yil yasadim Milas'ta cok guzel gunler ve avlar yasadim. Halen gozumte tuter. Milas'tan birini gorunce selam vermeden gecmeyeyim dedim 🙂

Merhabalar sevgili hobidaşlar,

İsmim Veysi Kurt 35 yaşındayım Bodrum Yalıkavak da bulunuyorum yeni geldim buraya özel yat kaptanıyım 7 yaşında Fethiye de başlayan balık sevdamı katlayarak bu yaşıma kadar getirdim. Küçüklüğümden beri çupra aşığıyım sizlere Yalıkavak da nerede çipra tutulur hangi yem kullanmak lazım bunları sormak için katıldım.

Peşinde olan herkese rastgele...

Back