Muhabbet Odası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BİROL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni muhabbet odasında bul Fatih Abi, burdan kovulmadan...😀

Anlat bakalım Fatih Abi,

Ne diyon şimdi yemekteyiz, memekteyiz bişeyler diyon😀

İkimiz aynı hafta katılsak, ne olcak menünde bakalım, yap liste, kapışalım 😀😀

Anlat bakalım Fatih Abi,

Erkan sen kesin her şeyin en ucuzunu bulup, en az para harcayan yarışmacı rekorunu kırarsın 😉

Erkan sen kesin her şeyin en ucuzunu bulup, en az para harcayan yarışmacı rekorunu kırarsın 😉

Misafirlere pişeceklerin ucuzunu, geri kalan limit 300 liraya da kendi sevdiklerimin en iyilerini alırdım. Zaten kavga dövüş, itiş kakış programın standardı, bi de iyisni mi yapcam. Zaten en düşük puanı veriyolar uyuzlar 😀

Anlat bakalım Fatih Abi,

Önce tavuğu haşlardım. Tavuk suyunun bir kısmıyla şehriye çorbası, atler ve geri kalan suyla pirinç pilavı.
Pirinç pilavıyla beraber kuzu etli, acılı kurufasülye.
Bunalrın yanında tarifini yaklaşık 20 yılda edindiğim tecrübelerimle ortaya çıkardığım (etli) çiğköfte. Çiğ köftenin yanında çeri domates, çengelköy salatalık, ve kıvırcık ve yeşil soğan.
Turşu ve cacık(sarımsaklı).
Tatlı olarak da ayva tatlısı olurdu .

Tek Tramisu yapsam birincilik garanti.
Tartışılacak konu 2. kim olacak 👍

Tek Tramisu yapsam birincilik garanti.
Tartışılacak konu 2. kim olacak 👍

Tramisu yaparsam çamur yaparız. Malum yarışmada dikkat ettim de bu ülkede ne çok tramisu yapmayı bilen varmış🙂 Bir de kimse birbirininkini beğenmiyor. Sanırısın ki yöresel bir tatlımız😀

Volkan sizi pembeleştirince sonra soğan doğramış gibi gözyaşı dökmeyin.

Soğanın en güzel hali,yumruğu tepesine indirip cücüğünü alıp yemekle olur,
gerisi teferruattır 😀

Tramisu yaparsam çamur yaparız. Malum yarışmada dikkat ettim de bu ülkede ne çok tramisu yapmayı bilen varmış🙂 Bir de kimse birbirininkini beğenmiyor. Sanırısın ki yöresel bir tatlımız😀

Çoğu yöresel yiyeceklerimiz bile birbirini tutmuyorki..Ayvalıkta hep Ayvalık tostu yerim,daha aynı tostu ikinci kez yediğim olmadı..Kime sorsan aslı benim tost diyor.😀

Back