Muhabbet Odası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BİROL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin ağzın bal akıyor Birol abi.😀
O zaman kamışlar yavaş yavaş kınından çıksın iğneler bilensin hafta sonuna hazırlıklar yapılsın mırmır ve eşkineler bizleri bekliyorlar.😛

arkadaşlar, denizlerimizde ve talı sularımızda yasa dışı her uygulamayı ve faaliyeti yetkililere ihbar edelim. sahil güvenlik : 158 jandarma: 156
lütfen duyarlı olalım. kaybettiklerimiz bir daha geri gelmeyecek.

Doğru söylüyorsun Metin,balık rezervleri bize emanet edilmiş varlıklardır, korumak kollamak vazifemizdir.Bu çocuklarımıza karşı bize yüklenen sorumluluktur.

Selam Jemaat, nöördünüz? Ahmak ıslatanla, ıslanıp geldim, kimse baraj boş su yok demesin, iki gündür dışarı çıkamadım keyifle🙂🙂

Bugün öksüz kalmış muhabbet odası bi mesaj atayım da bari hareketlensin.🙂 Sanırım hepinizde hafta ortasında olmanın verdiği yorgunluk var...

Bugün öksüz kalmış muhabbet odası bi mesaj atayım da bari hareketlensin.🙂 Sanırım hepinizde hafta ortasında olmanın verdiği yorgunluk var...

Hayırlı geceler Fatih Abi 🙂 Ne yemek sipariş edilir bu saatte dışardan sence 🙂 Tüm gece yemeğinin zararlarını bilerek ve sorumluluğunu üstlenerek istiyorum bu tavsiyeyi😀

Back