Muhabbet Odası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BİROL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlı suda sezon 3 gün sonra açılıyor şöyle bir tatlı su org ne de güzel olurdu ama, demi;
erdal abi
irfan abi
birol abi
özellikle hamdi abi...😀

Selamınaleyküm.Hayırlı akşamlar..İnşallah herkez iyidir..🙂

tatlı suda sezon 3 gün sonra açılıyor şöyle bir tatlı su org ne de güzel olurdu ama, demi;
erdal abi
irfan abi
birol abi
özellikle hamdi abi...😀

Benim Tatlısu tecrübem Erikli damacanadan öte gitmez..😱😀

İyi akşamlar herkese...🙂

İyi akşamlar Aslıhan'cım.Dün Piknik için oradaydım.Mırmır,çupra yakaladık.Levreğe bırakma yapmıştım bitane sinarit palazı yakaladım (kumda ne işi varsa ).Küçük diye saldım ama kıyıya vurdu.Bandırma hareketleniyor sanırım🙂

Selamınaleyküm.Hayırlı akşamlar..İnşallah herkez iyidir..🙂

Selamlar Necmi abi.🙂

Herkese iyi akşamlar ;muhabbet odasına yazmak gerçekten çok güzel burası dostların buluşmalarını gerçekleştirdiği yer bence ,,ve zaman zaman güzel diyologlar görüyoruz...ve keyif alıyoruz...
sözün özü ben şunu demek isterim;
Aynı netliği ve güzelliği arkadaşlarımızın açtığı güncel konularda gösterebilirmiyiz...
bunu neden yazdım ;şunu görüyorum,
Açılan bir çok konu 1-2 yorumla sınırlı kalıyor ve hiç bir şekilde fikirlerimizi paylaşamıyoruz,ama balık aktivitesi dışındaki bir çok konuda herkes bir çok yorum yapıyor tabii buda çok güzel ...
ben derimki raporlara ve bazı temel avcılık konularına form yöneticilerinin dışında diğer arkadaşlarda fikirlerini yazmalı ve hep birlikte paylaşmalıyız...
böylelikle ziyaretimiz daha uzun sürecek ve katılım daha çok olacaktır....

Artık PAzartesi oldu.Gün çalışma ,memelekete hizmet vakti.
KAmışlar kınlarına geri konsun,makinalar silinsin,iğneler temizlensin.
HAftasonuna daha çok var 😀

Günaydın sevdalılar, herkese güzel bir hafta dilerim. 🙂

Back