Muhabbet Odası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BİROL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar herkese bol balıklı mutlu yıllar diliyorum bu yıl oltalarınız boş kalmasın rasgele 🙂

Bu topiği ilk ben açmışım.Güzel günlerdi. güzel paylaşımlar yapılmıştı.
Sonrası ise hüsran.
Son 4 yıldır hiç girmemiştim foruma, o zamanda öylesine bir bakayım diye girmiştim. Yani 10 yıldır kopmuştuk.
Bi daha ne zaman girerim bilinmez ama birçok arkadaşı çok özledim.
Başta eski adminimizi , Yaşar kardeşimi,Şerefi,Balıkesirli Erdal'ı,Selçuk'u , Ümit'i,Erkan'ı,Ersin'i ve ismini saymadığım bir dolu arkadaşı çok özledim,görüşebilsek keşke.

Bu topiği ilk ben açmışım.Güzel günlerdi. güzel paylaşımlar yapılmıştı.
Sonrası ise hüsran.
Son 4 yıldır hiç girmemiştim foruma, o zamanda öylesine bir bakayım diye girmiştim. Yani 10 yıldır kopmuştuk.
Bi daha ne zaman girerim bilinmez ama birçok arkadaşı çok özledim.
Başta eski adminimizi , Yaşar kardeşimi,Şerefi,Balıkesirli Erdal'ı,Selçuk'u , Ümit'i,Erkan'ı,Ersin'i ve ismini saymadığım bir dolu arkadaşı çok özledim,görüşebilsek keşke.
Aramıza hoşgeldin 😀

Merhaba arkadaşlar

Spinle istavrit avı nasıl yapılır arkadaşlar bunun bir takımı çaparisi varmı yardımcı olurmusunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba dostlar, değerli büyüklerimiz ve kardeşlerimiz. Ben de İzmir'den Rifat. Memnun oldum tanıştığımıza. Zıpkın avları, olta avcılığı, kısacası denizle ilgili her hobiye tutkuyla bağlı bir adam olarak bundan sonra daha çok aranızda olmak ve yeni dostlar edinmek isterim.

Merhaba arkadaşlar

Spinle istavrit avı nasıl yapılır arkadaşlar bunun bir takımı çaparisi varmı yardımcı olurmusunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel bir silikon ile tek tek çekebilirsin ;
(link)
Bunu tavsiye ederim çok güzel özellikle geceleri akşam 9 10 gibi çok iyi iş yapıyor merada balık var ise kesin kapıyor .(Mırmır,istavrit,kaya balığı,İskorpit,Adını bilmediğim yeşil balık)
Onun dışında sıradan bir çapari ile kamışın atarı kadar bir kurşun takarsan öyle de kullanabilirsin. Benim arkadaşın spini max 40 gr atarlıydı 60 gr kurşun ile çapari atıyordu istersen öyle de deniyebilirsin sana kalmış.

Back