Nacizane Kol Düğmesi Ve Bıçak Koleksiyonuda Benden Gelsin.

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Tepki
517
Ödül
103
Değerli forum üyeleri
Forumun alt kısımlarında hobi bölümü olduğu ilk defa dikkatimi çekti biraz atıl durumda kalmış sanki.
Nacizane bende kendi hobilerimden bahsetmek isterim.
90 ların sonundan itibaren kol düğmesi hevesi hasıl oldu bende (bu arada takmasınıda hiç sevmem)
biriktir biriktir biriktir derken valizler dolusu bi hal aldı durum öyleki ropörtaj yapmaya dahi geldiler benimle.
(link)
tabi klasik Türk basını abarttıda abarttı. ropörtaj verdiğimde 3800 çift civarıydı sayı şimdi 5100 leri geçti tabi. harcadığım parada (dupont ve platin olanları saymazsak ) 30 yılda 30-40 bin tl dir. ama yukarda dediğim gibi bir abartma sonucu bu şekilde yayınlandı (şaşırmadım).IMG-20170627-WA0005.jpg IMG-20170627-WA0006.jpg IMG-20170627-WA0007.jpg IMG-20170627-WA0008.jpg IMG-20170627-WA0009.jpg IMG-20170627-WA0010.jpg IMG-20170627-WA0011.jpg IMG-20170627-WA0012.jpg

Daha sonralarında katlanır bıçak - sustalı merakı başladı.
sadece 28cm ve üzeri bıçakları biriktirmeye başladım.
memleketin her yerinden toplamaya başladım hatta yasal olduğu dönemler ebay dan italyadan bile gümrüğe takılmadan getirttiklerim oldu. neyseki 650. adette bu işe gem vurdum yeter diyerekten.
ama kol düğmesi devam onun sonu yok ne yazıkki.
20181220_225734.jpg
Ve son 14 yıldır Akvaryum hastalığı baş gösterdi.
evet hastalık diyorum çünkü hobi değil bu hiç bir şekilde kopamıyorsunuz
ya hayvanlarınıza bir zarar gelecek korkusu ya da karşılıksız bi sevgiden midir nedir bilmiyorum bırakılmıyor bu hastalık bir türlü.
180 cm 60 cm 70 cm bir akvaryumum var
6 dişi 1 erkek frontosa blue zaire moba besliyorum
genelde yavruları çok pahalı balıklardır. akvaryumcu arkadaşlarım satın alıyor benden.
zahmetsiz sakin balıklardır 28 35 günde bir yavrularlar genelde bazen yumurta tutabiliyorlar, bazen daha uzun sürebiliyor lütfedip ayda bir gün gözlemliyorum kendilerini (erkeğin adı jhony sins) hepsinin keyfi yerinde genelde.
IMG_179752952868714.jpeg IMG_202820479482941.jpeg
BUNLARIN HEPSİ İÇKİ SİGARA KADIN KIZ HAYATIMDA OLMADIĞI İÇİN OLDU 🙂
PARA HARCAYACAK YER OLMADIĞI İÇİN SAPITTIM SANIRIM.

Son olarak ikitekerlimelekler diye bir oluşum - vakıf- grup kurduk sosyalmedya üzerinden
her ayın 10 huzurevlerine
her ayın 20 si kedi evleri köpek besleme merkezlerine
her ayın son günüde çocuk esirgemelere giderek
hem ziyarette bulunuyoruz hemde maddi durumu iyi olan çevremizden aldığımız ürünleri
(kıyafet yiyecek beyaz eşya vs) yerlerine ulaştırmış oluyoruz.

Kafanızı şişirdim kusura bakmayın. E sizlerin hobinizide görelim bir zahmet.

Kol düğmesi kullanmayan birisinin bu kadar kol düğmesi biriktirmesi çok ilginç geldi ...
Ama son yazdıklarınız için sizi ve arkadaşlarınızı samimiyetle ve saygıyla taktir ediyorum.

Kol düğmesi kullanmayan birisinin bu kadar kol düğmesi biriktirmesi çok ilginç geldi ...
Ama son yazdıklarınız için sizi ve arkadaşlarınızı samimiyetle ve saygıyla taktir ediyorum.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Aslına bakarsanız kullanmıyor değilim yılda bir iki özel davetti düğündü falan mecburen manşetli gömleğe takıyorum fakat kadınlar olsun erkekler olsun taktıkları takılar (kravat iğnesi kolye küpe KOLSAATİ koldüğmesi yüzük) bana hiç pratik ve anlamlı gelmiyor evet şık olunabiliyor ama zaman kaybı gibi birşey geliyor üzerimizde onları taşımak. Sadelik daha iyidir . 🙂

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Aslına bakarsanız kullanmıyor değilim yılda bir iki özel davetti düğündü falan mecburen manşetli gömleğe takıyorum fakat kadınlar olsun erkekler olsun taktıkları takılar (kravat iğnesi kolye küpe KOLSAATİ koldüğmesi yüzük) bana hiç pratik ve anlamlı gelmiyor evet şık olunabiliyor ama zaman kaybı gibi birşey geliyor üzerimizde onları taşımak. Sadelik daha iyidir . 🙂

En doğrusu. Yoksa hangi kol düğmesini taksam diye düşünürken düğün biter 🤣🤣

Tebrikler Gürkan
İnsanın bir uğraşı olması kadar güzel bir şey yoktur.
Böyle şeyler zaman ister, para ister, bilgi ister, araştırmak ister, düzenlemek ister, en önemlisi de sabır ister ki o en zoru aslında.
Sosyal faaliyetlerin ise ayrıca takdir edilmesi gereken işler..
Kolay gelsin

Değerli forum üyeleri
Forumun alt kısımlarında hobi bölümü olduğu ilk defa dikkatimi çekti biraz atıl durumda kalmış sanki.
90 ların sonundan itibaren kol düğmesi hevesi hasıl oldu bende (bu arada takmasınıda hiç sevmem)
biriktir biriktir biriktir derken valizler dolusu bi hal aldı durum öyleki ropörtaj yapmaya dahi geldiler benimle.
(link)
tabi klasik Türk basını abarttıda abarttı. ropörtaj verdiğimde 3800 çift civarıydı sayı şimdi 5100 leri geçti tabi. harcadığım parada (dupont ve platin olanları saymazsak ) 30 yılda 30-40 bin tl dir. ama yukarda dediğim gibi bir abartma sonucu bu şekilde yayınlandı (şaşırmadım).98398 dosyayı görüntüle 98399 dosyayı görüntüle 98400 dosyayı görüntüle 98401 dosyayı görüntüle 98402 dosyayı görüntüle 98403 dosyayı görüntüle 98404 dosyayı görüntüle 98405 dosyayı görüntüle

memleketin her yerinden toplamaya başladım hatta yasal olduğu dönemler ebay dan italyadan bile gümrüğe takılmadan getirttiklerim oldu. neyseki 650. adette bu işe gem vurdum yeter diyerekten.
98406 dosyayı görüntüle
ya hayvanlarınıza bir zarar gelecek korkusu ya da karşılıksız bi sevgiden midir nedir bilmiyorum bırakılmıyor bu hastalık bir türlü.
genelde yavruları çok pahalı balıklardır. akvaryumcu arkadaşlarım satın alıyor benden.
zahmetsiz sakin balıklardır 28 35 günde bir yavrularlar genelde bazen yumurta tutabiliyorlar, bazen daha uzun sürebiliyor lütfedip ayda bir gün gözlemliyorum kendilerini (erkeğin adı jhony sins) hepsinin keyfi yerinde genelde.
98407 dosyayı görüntüle 98408 dosyayı görüntüle

Son olarak ikitekerlimelekler diye bir oluşum - vakıf- grup kurduk sosyalmedya üzerinden
hem ziyarette bulunuyoruz hemde maddi durumu iyi olan çevremizden aldığımız ürünleri

tebrik ederim gerçekten son demleri çok güzel belirtmiş ve özetlemişsiniz bizim en büyük hobimiz evde 2 kızımız 🙂 bu ekonomik şartlarda balık dan başka hobi bırakmadım yoksa SAKA / FLURYA / KANARYA BESLERDİM UZUN BİR SÜRE ÜRETİM MELEZLEME VS.. AKVARYUM HERALDE HERKEZİN EVİNDEN GEÇMİŞTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA BENDE CANLI HAYVAN SIKINTI OKADAR İLGİ GÖSTERİNCE MALÜM EVDEKİLER YÜKSEK SESLE KONUŞMA TV MÜZİK SES AÇMA HATTA GECE UYANAN KİMSE NE ŞARTTA OLURSA OLSUN LAMBA ACMAMA ŞARTLARI SIKINTI yaptı bizde sadece balık kaldı ( ayrılamıyorum beslediğim hayvanlardan ) balık tut ızgara cup 🙂

Değerli forum üyeleri
(link)
tabi klasik Türk basını abarttıda abarttı. ropörtaj verdiğimde 3800 çift civarıydı sayı şimdi 5100 leri geçti tabi. harcadığım parada (dupont ve platin olanları saymazsak ) 30 yılda 30-40 bin tl dir. ama yukarda dediğim gibi bir abartma sonucu bu şekilde yayınlandı (şaşırmadım).98398 dosyayı görüntüle 98399 dosyayı görüntüle 98400 dosyayı görüntüle 98401 dosyayı görüntüle 98402 dosyayı görüntüle 98403 dosyayı görüntüle 98404 dosyayı görüntüle 98405 dosyayı görüntüle

98406 dosyayı görüntüle
98407 dosyayı görüntüle 98408 dosyayı görüntüle

Allah sizden razı olsun inşaallah...

harika ,çok begendim.Rahmetlik istanbul beyefendisi babamda kol düğmesi toplardı.bana miras.herşeye tebrikler.
buldugu her parçadan hatta motosiklet diskinden bıçak yapan arkadaşımın sevgisininde ötesindesiniz.
hani derler ya gelin dert yanıyormuş yaşlı kadınlara :
benim kocam kumara başladı
-boşver geçer,
benim kocam içkiye başladı
-boşver geçer,
benim kocam pavyona karı kıza başladı
- boşver geçer
benim kocam balıkçılığa başladı
-aha şimdi artık kocanı zor görürsün,iflah olmaz o...
konuyla alakasız oldu.🙂)ama balıkçı forumu burası.

sağlıkla kal ,sevgilerimle.

Tebrikler Gürkan
İnsanın bir uğraşı olması kadar güzel bir şey yoktur.
Böyle şeyler zaman ister, para ister, bilgi ister, araştırmak ister, düzenlemek ister, en önemlisi de sabır ister ki o en zoru aslında.
Sosyal faaliyetlerin ise ayrıca takdir edilmesi gereken işler..
Kolay gelsin
cok tesekkur ederim gönül isterki daha fazla birseyler yapabilelim..

Back