GURKANKALKAVAN
Aktif Üye
Değerli forum üyeleri
Forumun alt kısımlarında hobi bölümü olduğu ilk defa dikkatimi çekti biraz atıl durumda kalmış sanki.
Nacizane bende kendi hobilerimden bahsetmek isterim.
90 ların sonundan itibaren kol düğmesi hevesi hasıl oldu bende (bu arada takmasınıda hiç sevmem)
biriktir biriktir biriktir derken valizler dolusu bi hal aldı durum öyleki ropörtaj yapmaya dahi geldiler benimle.
(link)
tabi klasik Türk basını abarttıda abarttı. ropörtaj verdiğimde 3800 çift civarıydı sayı şimdi 5100 leri geçti tabi. harcadığım parada (dupont ve platin olanları saymazsak ) 30 yılda 30-40 bin tl dir. ama yukarda dediğim gibi bir abartma sonucu bu şekilde yayınlandı (şaşırmadım).

Daha sonralarında katlanır bıçak - sustalı merakı başladı.
sadece 28cm ve üzeri bıçakları biriktirmeye başladım.
memleketin her yerinden toplamaya başladım hatta yasal olduğu dönemler ebay dan italyadan bile gümrüğe takılmadan getirttiklerim oldu. neyseki 650. adette bu işe gem vurdum yeter diyerekten.
ama kol düğmesi devam onun sonu yok ne yazıkki.
Ve son 14 yıldır Akvaryum hastalığı baş gösterdi.
evet hastalık diyorum çünkü hobi değil bu hiç bir şekilde kopamıyorsunuz
ya hayvanlarınıza bir zarar gelecek korkusu ya da karşılıksız bi sevgiden midir nedir bilmiyorum bırakılmıyor bu hastalık bir türlü.
180 cm 60 cm 70 cm bir akvaryumum var
6 dişi 1 erkek frontosa blue zaire moba besliyorum
genelde yavruları çok pahalı balıklardır. akvaryumcu arkadaşlarım satın alıyor benden.
zahmetsiz sakin balıklardır 28 35 günde bir yavrularlar genelde bazen yumurta tutabiliyorlar, bazen daha uzun sürebiliyor lütfedip ayda bir gün gözlemliyorum kendilerini (erkeğin adı jhony sins) hepsinin keyfi yerinde genelde.
BUNLARIN HEPSİ İÇKİ SİGARA KADIN KIZ HAYATIMDA OLMADIĞI İÇİN OLDU 🙂
PARA HARCAYACAK YER OLMADIĞI İÇİN SAPITTIM SANIRIM.
Son olarak ikitekerlimelekler diye bir oluşum - vakıf- grup kurduk sosyalmedya üzerinden
her ayın 10 huzurevlerine
her ayın 20 si kedi evleri köpek besleme merkezlerine
her ayın son günüde çocuk esirgemelere giderek
hem ziyarette bulunuyoruz hemde maddi durumu iyi olan çevremizden aldığımız ürünleri
(kıyafet yiyecek beyaz eşya vs) yerlerine ulaştırmış oluyoruz.
Kafanızı şişirdim kusura bakmayın. E sizlerin hobinizide görelim bir zahmet.
Forumun alt kısımlarında hobi bölümü olduğu ilk defa dikkatimi çekti biraz atıl durumda kalmış sanki.
Nacizane bende kendi hobilerimden bahsetmek isterim.
90 ların sonundan itibaren kol düğmesi hevesi hasıl oldu bende (bu arada takmasınıda hiç sevmem)
biriktir biriktir biriktir derken valizler dolusu bi hal aldı durum öyleki ropörtaj yapmaya dahi geldiler benimle.
(link)
tabi klasik Türk basını abarttıda abarttı. ropörtaj verdiğimde 3800 çift civarıydı sayı şimdi 5100 leri geçti tabi. harcadığım parada (dupont ve platin olanları saymazsak ) 30 yılda 30-40 bin tl dir. ama yukarda dediğim gibi bir abartma sonucu bu şekilde yayınlandı (şaşırmadım).

Daha sonralarında katlanır bıçak - sustalı merakı başladı.
sadece 28cm ve üzeri bıçakları biriktirmeye başladım.
memleketin her yerinden toplamaya başladım hatta yasal olduğu dönemler ebay dan italyadan bile gümrüğe takılmadan getirttiklerim oldu. neyseki 650. adette bu işe gem vurdum yeter diyerekten.
ama kol düğmesi devam onun sonu yok ne yazıkki.
Ve son 14 yıldır Akvaryum hastalığı baş gösterdi.
evet hastalık diyorum çünkü hobi değil bu hiç bir şekilde kopamıyorsunuz
ya hayvanlarınıza bir zarar gelecek korkusu ya da karşılıksız bi sevgiden midir nedir bilmiyorum bırakılmıyor bu hastalık bir türlü.
180 cm 60 cm 70 cm bir akvaryumum var
6 dişi 1 erkek frontosa blue zaire moba besliyorum
genelde yavruları çok pahalı balıklardır. akvaryumcu arkadaşlarım satın alıyor benden.
zahmetsiz sakin balıklardır 28 35 günde bir yavrularlar genelde bazen yumurta tutabiliyorlar, bazen daha uzun sürebiliyor lütfedip ayda bir gün gözlemliyorum kendilerini (erkeğin adı jhony sins) hepsinin keyfi yerinde genelde.
BUNLARIN HEPSİ İÇKİ SİGARA KADIN KIZ HAYATIMDA OLMADIĞI İÇİN OLDU 🙂
PARA HARCAYACAK YER OLMADIĞI İÇİN SAPITTIM SANIRIM.
Son olarak ikitekerlimelekler diye bir oluşum - vakıf- grup kurduk sosyalmedya üzerinden
her ayın 10 huzurevlerine
her ayın 20 si kedi evleri köpek besleme merkezlerine
her ayın son günüde çocuk esirgemelere giderek
hem ziyarette bulunuyoruz hemde maddi durumu iyi olan çevremizden aldığımız ürünleri
(kıyafet yiyecek beyaz eşya vs) yerlerine ulaştırmış oluyoruz.
Kafanızı şişirdim kusura bakmayın. E sizlerin hobinizide görelim bir zahmet.