Navionics Raymarine Karti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Agabey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Agabey

Yeni Üye
Tepki
15
Ödül
5
Selam Hobidaslar,
Bende Raymarine 7 pro balik bulucu var ama kart yok.
Ne yapmami tavsiye edersiniz?
Kart almam mecbur mu ?
Yoksa Telefona indirilecek bi app felan varsa veyahut baska bir sey bana yardimci olursaniz sevinirim.

Saygilar

Beş yıl kadar önce furuno balık bulucu alırken satıcı ayrıca SD kartı da beraber satıyordu. Kartların fiyatı bölgelere göre değişiklik gösteriyor. Ege -Akdeniz bölgesi C-MAP 4 D SD cart almıştım 450 US Dolara. Sadece bir makineye yükleniyordu. Halen aynı sistem devam ediyor ise bir kart almanız gerekiyor. Şimdi fiyatlar biraz düşmüş. Baktım da 249 Us dolara alınabiliyor. Bence, paraya kıyıp makineye uygun bir kart alın.

Beş yıl kadar önce furuno balık bulucu alırken satıcı ayrıca SD kartı da beraber satıyordu. Kartların fiyatı bölgelere göre değişiklik gösteriyor. Ege -Akdeniz bölgesi C-MAP 4 D SD cart almıştım 450 US Dolara. Sadece bir makineye yükleniyordu. Halen aynı sistem devam ediyor ise bir kart almanız gerekiyor. Şimdi fiyatlar biraz düşmüş. Baktım da 249 Us dolara alınabiliyor. Bence, paraya kıyıp makineye uygun bir kart alın.

benim zamanımdada 200 dolardı

Benim arkadaşım da 4 pro var. Onda harita yüklü. Bende 4 pro alsam harita yüklemeden o yukleyebilir mi?

makine , haritalı ve haritasız diye iki versiyonda satıldığından sanıyorum sizin de bir kart satın almanız gerekecek. Bazen haritalı daha uygun fiyatlı olabilir.

Raymarine cihazlarda kopyalama harita karti kullanamazsınız. Cihaz buna izin vermiyor.
Bende raymarin dragonfly 5.7 cihax kullaniyorum. Su anda kullanmakta olduğum harita 43xg silver harita yani akdeniz, ege, marmara ve karadenizi kapsamaktadir. Simde ise cihazlari bölgesel haritali satiyorlar. Isterseniz bölgesel harita alip kullanabilirsiniz. Fiyat olarak daha uygun.

Back