Nomura Hiro Alu 6000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaNKuRT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KaNKuRT

Daimi Üye
Tepki
8,099
Ödül
113
katılıyorum. surf amaçlı olan ve 500 gramdan daha hafifi olan makinalar bana göre daha konforlu olacak avda.
elimdeki en ağır makina trio sult 60. 622 gr.
tubertini plus 6000 581 gr
ryobi app power 8000 595 gr.
nereye gitsem ilk elim tubertini makinaya gidiyor. hatta şöyle diyeyim daha hafif bir makina bile bakıyorum ( spin bile olabilir ). ( ryobi slam 6500 feeder gibi mesela - 322 gr - 5.

@SKARPİ666 Özcan bey,

Buyrun burdan yakın lütfen 😉
Kafa karıştırayım biraz 😀😀😀😀

Geçenlerde makineleri incelerken dikkatimi çekti
Nomura Hiro Alu 6000

(link)

😱 422 gram , 5.1.1, 10+1 bilya

Drag gücü konusunda bilgi yok 🙁

Görüntü itibarı ile boğazda bile kullanılacak gibi olmasına rağmen sağlamlığı konusunda emin olamadım
Ama denemek istiyorum şahsen
450 gram kamış + 422 gram makine :kyfmyrn:

güzel olurdu 😉

Kurşun arkasında gidermi ki

Deneyen kullanan varsa bilgi verirmi acep 😉

Cidden kafa karştıracak bir durum.
Kurşun arkasını bilemem ama normal yemlide ve çaparide sorun çıkarmıyavak bir ürün gibi duruyor. Bilgisayarda açıp iyice incelemekte ve yurt dışı sitelerde yapılan yorumlara bakmakta fayda var..

Cidden kafa karştıracak bir durum.
Kurşun arkasını bilemem ama normal yemlide ve çaparide sorun çıkarmıyavak bir ürün gibi duruyor. Bilgisayarda açıp iyice incelemekte ve yurt dışı sitelerde yapılan yorumlara bakmakta fayda var..
Yemlide ve çaparide Kesinlikle iyi olacak tır eminim
Benim düşüncem boğazda kullanabilir miyim
Malum tubertini ile halihazırda sıkıntısız av yapıyorum
😉

Nomura makinalar lineaeffe nin pazarlama ve dağıtımında gözüküyor. Web sitesi bu ama kataloğundada drag gücu yok.
(link)

İşin ilginç yanı yorumda yok ne ingilizce ne türkçe. Tüm yorumlar nomura markasının diğer ürünleri ile ilgili. Kamış olsun sahteler olsun yorumlar var facebookta. Ama makinalarla ilgili bir yorum bulamadım yada göremedim diyeyim.

Nomura makinalar lineaeffe nin pazarlama ve dağıtımında gözüküyor. Web sitesi bu ama kataloğundada drag gücu yok.
(link)

İşin ilginç yanı yorumda yok ne ingilizce ne türkçe. Tüm yorumlar nomura markasının diğer ürünleri ile ilgili. Kamış olsun sahteler olsun yorumlar var facebookta. Ama makinalarla ilgili bir yorum bulamadım yada göremedim diyeyim.

Nomura nın avrupa distributörü lineaeffe,
Turkiyede Cengiz ,
Ürünlerini beğeniyorum , hatta özel bir seri çıkartmıştı spin kamışlarda nomura lexima , beklenmedik derecede hoşuma gitti,
Major Craft Sky road u satıp bunu almıştım geçen sene , ziyadesiyle memnunum, bulsam tekrar alırım. Kamışlar 👍👍👍👍

Makinelerini ise hiç kullanmadım açıkçası ,
Cengizde geçenlerde incelediğimde hoşuma gitti
beni cezbeden ise hafifliği oldu 60 lık makine 422 gram.
Diğer kullanabileceğim izlenimini veren ise ikinci video oldu vertical jig yapılmış gibi ki 50 yim makarada bunu yaptıysa 60 lığı kullanabilirim diye düşünüyorum.
Uğrayıp detaylarını Arkadaşlardan yorumlarını isteyeceğim (ve drag gücünü falan )

Bakalım
😉

Back