Elimde iki tane spin kamış var. Bunları uçakta zarar görmeden taşıyabilmek için önerebileceğiniz bir çanta var mıdır?
Bu başlığın konusu olan çanta gerçekten çok güzel ama 200-300 TL fiyatlı kamışlar için yaklaşık fiyatlı bir çanta almak mantıklı gelmiyor. Pimaş borudan kendim imal etmek yerine hesaplı bir alışveriş yapabilir miyim? Bildiğiniz marka model var mıdır?
Söyle birşey varElimde iki tane spin kamış var. Bunları uçakta zarar görmeden taşıyabilmek için önerebileceğiniz bir çanta var mıdır?
Bu başlığın konusu olan çanta gerçekten çok güzel ama 200-300 TL fiyatlı kamışlar için yaklaşık fiyatlı bir çanta almak mantıklı gelmiyor. Pimaş borudan kendim imal etmek yerine hesaplı bir alışveriş yapabilir miyim? Bildiğiniz marka model var mıdır?
Ben su an gorev icabi sirnak-silopi'deyim.. Urunde duzce-akcakoca'da.. Ancak subat tatilinde gorup esyalarimi yerlestirebilecegim.. Bende sizin gibi daha once goz koymustum, o yuzden siz haber verir vermez aldim.. Fotolari sizden bekliyoruz artik 🙂@Apathetic dostum sende aldın ürün ulaştımı sana bilmiyorum
diğer arkadaşlara bilgi olması amacı için Seninde düşüncelerini öğrenmek isterim.
Cumartesi gittiğimde çok azaldığı söylendi, bayiler çok alıyorlarmış.
Muhtemelen çabuk biter ve uzun müddet yine olmaz maalesef.
Bu arada bilgi amaçlı olarak belirtmek isterim.
Surf makine ile set halinde sığmıyor malum makineler büyük.
Ancak daha önce belirttiğim gibi spin olarak makine dahil iki set sığar gibi gözüküyor.
Tek kamışlar halinde 4 set rahat sığar.
üç parça kamışlar dan 4,25 vega üç parça tam sığdı ki iki set rahat sığar.
bilgilerinize
Söyle birşey var
PIRANA Multi Camo 143 cm Olta Çantası
Avfonide link yapıştırmayı beceremedim 🙂 143 cm fiyatta fena değil yalnız avfoni biraz sıkıntılı eger sipariş vermek isterseniz mutlaka arayıp stok teyit edin ayni gün kargo diye geçiyor ama yinede saglama alın derim