Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

OĞLUMLA BALIK AVI

Burak Karadeniz

Daimi Üye
Adı
Burak Karadeniz
Sevgili Cem baba oğul birlikte balık tutmanın keyfini yaşamış biri olarak senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum.Dilerim bu birlikteliğiniz ömür boyu devam eder.Senden hoş görüne sığınarak küçük ama bana göre önemli bir ricada bulunacağım.Denizde yaptığınız ve botla çıktığınız gece avlarında yüzmeyi ne kadar iyi bilirse bilsin oğluna mutlaka can yeleği giydirmeyi ihmal etme.Denizin en ufak ihmali bile yeri geldiğinde af etmediğini sen de mutlaka yaşamışsındır.
Selam ve sevgiler.

C.POLAT

Daimi Üye
Adı
Cem POLAT
Sevgili Cem baba oğul birlikte balık tutmanın keyfini yaşamış biri olarak senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum.Dilerim bu birlikteliğiniz ömür boyu devam eder.Senden hoş görüne sığınarak küçük ama bana göre önemli bir ricada bulunacağım.Denizde yaptığınız ve botla çıktığınız gece avlarında yüzmeyi ne kadar iyi bilirse bilsin oğluna mutlaka can yeleği giydirmeyi ihmal etme.Denizin en ufak ihmali bile yeri geldiğinde af etmediğini sen de mutlaka yaşamışsındır.
Selam ve sevgiler.
Çok teşekkür ederim Burak abi,estağfirullah sizlerin uyarınız benim için önemlidir,denize girerken can yeleğini giydirmiştim ama daha 7 yaşında çok sıkıldı ısrarıma rağmen üzerinde fazla tutamadım,bir dahakine dahada ısrarcı olurum ,sağlıcakla kalın :)