Slm.arkadaşlar captain marka 3.75 cm daha önce kamış aldım surf için biraz kısa olsada belki de tam surf kamışı değil belki avenger 55b makina almayı düşünüyorum bu ikisinin kombinasyonu Nasıl olur bilgi verrsenz sevinirim.teşşkrlr.
Captain strongSlm.arkadaşlar captain marka 3.75 cm daha önce kamış aldım surf için biraz kısa olsada belki de tam surf kamışı değil belki avenger 55b makina almayı düşünüyorum bu ikisinin kombinasyonu Nasıl olur bilgi verrsenz sevinirim.teşşkrlr.
Sağol kardeşim Boğaz'da değil daha çok dip yapısı kumluk hafif taşlık daha sığ yerlerde plaj türü yerler diyebilirimBen kullaniyorum nerde avlanacaksin onemli olan bu? Bogazda kullanamazsin mesela. Sarim hizi dusuk.
Yanlis hatirlamiyorsam 76 cm sarimdi galiba. Kullanabilirsin ama 90 ve uzeri tercih etmeni tavsiye ederim. Bazi meralarda yada baliklarda sarim hizi onemli olabiliyor.
Sağol kardeşim dediğin makinaya da bi bakayım.Öncelikle merhabalar.Almış olduğunuz kamış ve belirttiğiniz makine yarı surf tipi bir kombin olmuş.Ama makine için ayırdığınız bütçenin üzerine 87 tl daha koymanız halinde benim size tavsiyem Daiwa Shorecast 5000 B Surf Olta Makinesi:1+1 olacaktır.
Kalama Önden devir:4,1:1 0.35/370 Ağırlık;570 gr bir turda 77.3cm .Yedek kafalı.1+1 sizi korkutmasın çünkü birçok markanın üzerinde bir kalitede olduğundan pd (Power drag) değeri gayet yeterlidir.Alternatif bir fikriniz olsun istedim.
Sağlıkla yapacağınız keyifli avlar dilerim.
Bu kamış ve makinayla ortalama kaç mt uzağa atılır tahminenKamış seçimin 4 ve üzeri olsaydı sana (link) önerirdim. Bütçene göre iyi bir surf makine. Fakat surf makineler senin kamış için pek dengeli olmayabilir.
Karar kıldığın makine güzel bence. Trio serisini tavsiye ederdim sana ama fiyat farkı var. Mevcut bütçeye göre iyi bir seçim.👍
Bu konuda size verilecek cevap bence son derece yanlış olacaktır.Şöyleki...Bu kamış ve makinayla ortalama kaç mt uzağa atılır tahminen