Okuma Azores 55 blue

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan γavuz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
500 tl civarı sıfır azures 5500 lük arıyorum nakit ödeme, firmalara duyrulur

iyi bir makina değil ben shore jig için almıştım hem ağır geldi hemde atış ta bazı sorunlar yaşadım daha sonra arkadaşım yemli de kullnadı adam dayanamayıp çıkardı kendi makinasını taktı hemen geri verip yerine biraz daha ekleyip Daiwa makina aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum alacaklar arkadaşlara Okuma Azures serisini üstüne pahalıda

iyi bir makina değil ben shore jig için almıştım hem ağır geldi hemde atış ta bazı sorunlar yaşadım daha sonra arkadaşım yemli de kullnadı adam dayanamayıp çıkardı kendi makinasını taktı hemen geri verip yerine biraz daha ekleyip Daiwa makina aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum alacaklar arkadaşlara Okuma Azures serisini üstüne pahalıda
birader hangi modelini aldın daiwanın, ben genelde ıldır taraflarında tekne turlarında kullanıcağım, spin için ceymar 40 lık var,

sitelerde fiyatlar hepsi anlaşmalı, burdan referans, tanıdık vs ile yönlendirme olursa alırım, en azından forumu takip eden işletmeler kazansın ben 5 yıl beklerim yine aradığım fiyat olursa alırım olmazsa ceymarla yola devam, teşekkürler...

daiwa saltiga 3500 ikinci el temiz aldım 3500 ama 5000 lik kafaya bedel diyebilirim kamış olarakda savage gear mpp2 2,74 cm 120 gr kullanıyorum ip olarak duraking x8 0,22mm olanından!
ceymar 40 güzel bir makina ama shore jig için mi pek kullanılmaz gibi geliyor bana!!! spin için Daiwa legalis 10-35 gr makina daiwa legalis lt 3000 lik kullanıyorum ve çok iyi bir ekipman benim için ip olarak da duraking x8 0,12mm
shore jig için ilk makinam (link) buydu ama makinanın drag ı az dı
daiwa ve shimanodan şaşmıyacaksın bence 🙂
Aliexpress'den bakabilirsin Daiwa ürünlerine ben ordan almıştım 3000 lik makinamı dolar çıkmadan önce ve tr ye göre baya ucuzdu ama şimdi bilmiyorum tam fiyatları yarı yarıya gelmişti bana nerdeyse!!
Okuma azure'yi şahsi fikrim asla almam shore jig için!!!

Back