Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma Helios Sx 270 15-45 Kamış - Makine Önerisi

sasasa

Üye
Adı
ahmed bal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese rassgele.
Uzun zamandır araştırmalarım ve forumdan aldığım destek sayesinde okuma helios 270 15-45 spin kamışı edindim. Şimdi elimde çin malı deukio'nun 5000'lik spin makinesi mevcut ama bu kamışla nasıl olur bilemedim. O nedenle biraz daha bütçe ayırabilirim diye düşündüm ve maks 2500 TL'yi geçmeyecek şekilde bu kamışa uygun, ucuz yollu bir spin makinesi almak istiyorum.
Bu konuda bilgili arkadaşlardan parasının tam karşılığını verebilecek tavsiyeler istiyorum.
Herkese iyi forumlar.
Rassgele.

Not: Forumda spin makineleri ile ilgili hemen hemen 15 sayfalık foruma göz gezdirdim. Yine de tam aradığımı bulabilmiş değilim o nedenle affınıza sığınarak yeni konu açtım. Kusuruma bakmayın lütfen hobidaşlarım.

yobb

Yeni Üye
Adı
emre
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese rassgele.
Uzun zamandır araştırmalarım ve forumdan aldığım destek sayesinde okuma helios 270 15-45 spin kamışı edindim. Şimdi elimde çin malı deukio'nun 5000'lik spin makinesi mevcut ama bu kamışla nasıl olur bilemedim. O nedenle biraz daha bütçe ayırabilirim diye düşündüm ve maks 2500 TL'yi geçmeyecek şekilde bu kamışa uygun, ucuz yollu bir spin makinesi almak istiyorum.
Bu konuda bilgili arkadaşlardan parasının tam karşılığını verebilecek tavsiyeler istiyorum.
Herkese iyi forumlar.
Rassgele.

Not: Forumda spin makineleri ile ilgili hemen hemen 15 sayfalık foruma göz gezdirdim. Yine de tam aradığımı bulabilmiş değilim o nedenle affınıza sığınarak yeni konu açtım. Kusuruma bakmayın lütfen hobidaşlarım.
iyi günler ,

aynı kamıştan bende ve arkadaşımda da var rakamı bi tık yüksek olacak ama arkadaşım bu kamışı 3000 lik daiwa ninja ile kullanıyor
bende heliosa 2. el temiz bi 3000 lik nasci aldım onunla kullanıyorum ( gerçi ikimizde de daha çok eşlerimiz kullanıyor )
ikimizde hem kamıştan hem de makinalarda çok memnunuz iki makinayı da kullandığımız için kendi adıma tavsiye ederim.
bu arada ben nasciyi yaklaşık 1 yıldır , arkadaşımda ninjayı 1,5 yıldır kullanıyor ikiside sorunsuz devam ediyor

sasasa

Üye
Adı
ahmed bal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba.
aklımda ninja dolanıyor sürekli ama biraz bütçemi aşıyor. aslında 1 alıp 3-4 yıl ardına bakmadan kullanmak var ama yine de araştırayım diyorum biraz daha belki bütçemi zorlamadan da işin içinden çıkarız diye düşünüyorum. olmazsa son çare ninja 3000 olacak.
ayrıca bu ninjalarda 18lt 23lt seri farklılıkları, seriye göre malzeme kalitesi de değişiyormuş sanırım.
o konuda bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa daha da güzel olur.
teşekkür ederim.

marquez2k

Üye
Adı
İlkay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ceymar hd 4000 olabilir sağlam ve akıcı bir makina 5 6 ay kullandım lüfer de çektim çapari de yaptım