Merhaba arkadaşlar Ben balık avcılığını atadan gelen bir spor olarak görüyorum. 🙂 belirli kısıtlı bütçelerden. Ben balık avını Kocaeli/ Darıca istanbul / kartal - pendik te yapmaktayım . arada arkadaşlar la tatlı suya gitmekteyiz.
aklımdaki sorular şöyle ben istavrite atmakta yım ama arada tatlı suya da gidip aynı takım ve oltayla da atmak istiyorum. Sahilden şamandıralı da atıyorum. bunun için biraz fazla bütçe ayırdım. 650-750 tl civarı kadar. aklımdaki marka model bunlar tavsiyenizi almak istiyorum. kamışların istavrite sağır kalmasını istemiyorum. Sandal için okuma g - force tele 2.4 20 - 40 spin kullanıyorum.
Kamış
Shimano Alivio EX Tele Surf 150 Serisi 420cm : 350 tl
Okuma Fına Pro Tele surf 420cm : 325 tl
Makine
Shimano Sedona C5000 XG FI Front Drag : 515 tl
Okuma Epixor EPXT-50 : 424 tl
Okuma Trio 55S FD : 571 tl ( meraktan yazdm)
yok makine o kadar verme senin işini
Okuma Ceymar FD CXT-55 görürmü dersiniz. 360 tl
Farklı kamış ve makine tavsiyeleri alabilirim ustalar. ama okuma ve shimano olmasını istiyorum.
aklımdaki sorular şöyle ben istavrite atmakta yım ama arada tatlı suya da gidip aynı takım ve oltayla da atmak istiyorum. Sahilden şamandıralı da atıyorum. bunun için biraz fazla bütçe ayırdım. 650-750 tl civarı kadar. aklımdaki marka model bunlar tavsiyenizi almak istiyorum. kamışların istavrite sağır kalmasını istemiyorum. Sandal için okuma g - force tele 2.4 20 - 40 spin kullanıyorum.
Kamış
Shimano Alivio EX Tele Surf 150 Serisi 420cm : 350 tl
Okuma Fına Pro Tele surf 420cm : 325 tl
Makine
Shimano Sedona C5000 XG FI Front Drag : 515 tl
Okuma Epixor EPXT-50 : 424 tl
Okuma Trio 55S FD : 571 tl ( meraktan yazdm)
yok makine o kadar verme senin işini
Okuma Ceymar FD CXT-55 görürmü dersiniz. 360 tl
Farklı kamış ve makine tavsiyeleri alabilirim ustalar. ama okuma ve shimano olmasını istiyorum.