spin makinada 300-350 gr arası benim için önemli değil şu an kullandığım makinada 310 gr falan ama beni hiç yormuyor makinayı daha almadım geçenlerde avfoni.com da okuma ürünlerde %25 indirim vardı ve raw II 40 ın fiyatıda 280 liraya düşmüştü kampanyada 30 nisana kadar devam ediyor yazıyordu ben almadan önce sizlere sorayım dedim 23 nisan perşembe günü konuyu açtım yorumları okuduktan sonra pazartesi günüde sipariş veririm dedim ama adamlar 30 nisana kadar devam edecek dedikleri kampanyayı normelden 5-6 gün önce bitirmişler kendilerine para kazandıracak hediye çeki kampanyası yapmışlar neymiş 300 liralık alıveriş yaparsan 100 lira hediye çeki varmış yararlanmak içinde 100 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyormuş o da 1 ay içinde falandı herhalde neyse 1kez defa gıcık oldum bu avfoni.com a geçensenede balikavi. net forumunda yarışma düzenlemişlerdi en güzel balık fotorafını çekip yollayana ve birinci seçilen fotorafa kıytırık bir bandana hediye edeceklerdi sonra forumda herkes dalga geçmişlerdi açtıkları yarışma konusunda o zamandan beri kılım onlara ve bir kez daha gıcık oldum 30 nisanda bitecek dedikleri indirimi daha erken bitirdiler. yorumlarınız için herkese teşekkürler raw 40 makinayı uygun bir zamanda alacağım
kışın siyah Termal içlik şiparişi vermiştim ,ödemeyi de yaptım.
adamlar aramadı bile beni ,şipariş verdiğiniz içlikler kalmadı diye,
1 hafta sonra ben aradım 2 adet termal içlik siparişi vermiştim size, ne oldu içlikler?
efendim sizin şipariş verdiğiniz içlikler stoğumuzda yok size başka bir içlik gönderelim,
tamamam gönderin,
gelen gri içlikler çok dar çıktı,
giyilmeden dolapta duruyorlar,
benim şipariş verdiğim içliklerin fiatı farklı idi
gelen içliklerin fiatı farklı idi,
bende Allaha havale ettim,
bir dahamı alışveriş?