Okuma Raw II 4O YADA Daiwa exceler 3000 HA sizce hangisi

Raw2 serisinin tuza dayanımı ile ilgili fotoğraflar mevcut,bilgide var(ing).(link)
Su almaz demiyor ama alırsa diğerlerine göre daha dayanıklıdır diyor Okuma.
Çok güzel makineler ama spinning için değil.Güzel jig ve light jigging makineler.Spin yapılmaz mı gayet de yapılır ama ağırlığı hem erimi azaltır,hemde konforunuzu.
250-260 Gr max ağırlıkta bir makine spin için daha ideal.

spin makinada 300-350 gr arası benim için önemli değil şu an kullandığım makinada 310 gr falan ama beni hiç yormuyor makinayı daha almadım geçenlerde avfoni.com da okuma ürünlerde %25 indirim vardı ve raw II 40 ın fiyatıda 280 liraya düşmüştü kampanyada 30 nisana kadar devam ediyor yazıyordu ben almadan önce sizlere sorayım dedim 23 nisan perşembe günü konuyu açtım yorumları okuduktan sonra pazartesi günüde sipariş veririm dedim ama adamlar 30 nisana kadar devam edecek dedikleri kampanyayı normelden 5-6 gün önce bitirmişler kendilerine para kazandıracak hediye çeki kampanyası yapmışlar neymiş 300 liralık alıveriş yaparsan 100 lira hediye çeki varmış yararlanmak içinde 100 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyormuş o da 1 ay içinde falandı herhalde neyse 1kez defa gıcık oldum bu avfoni.com a geçensenede balikavi. net forumunda yarışma düzenlemişlerdi en güzel balık fotorafını çekip yollayana ve birinci seçilen fotorafa kıytırık bir bandana hediye edeceklerdi sonra forumda herkes dalga geçmişlerdi açtıkları yarışma konusunda o zamandan beri kılım onlara ve bir kez daha gıcık oldum 30 nisanda bitecek dedikleri indirimi daha erken bitirdiler. yorumlarınız için herkese teşekkürler raw 40 makinayı uygun bir zamanda alacağım

Fatih dediklerinin hepsinie katılıyorum. Hatta burada "okuma ceymar" için konu açıldı. Bilenlere sorup duruma göre alacaktım. 5-6 gün varken kampanyayı bitirdiler. Sonuçta kendileri kaybeder.

Fatih hala almayı düşünüyor musun raw2 40. Eğer düşünür isen özelden yaz sana bir yol göstereyim.

spin makinada 300-350 gr arası benim için önemli değil şu an kullandığım makinada 310 gr falan ama beni hiç yormuyor makinayı daha almadım geçenlerde avfoni.com da okuma ürünlerde %25 indirim vardı ve raw II 40 ın fiyatıda 280 liraya düşmüştü kampanyada 30 nisana kadar devam ediyor yazıyordu ben almadan önce sizlere sorayım dedim 23 nisan perşembe günü konuyu açtım yorumları okuduktan sonra pazartesi günüde sipariş veririm dedim ama adamlar 30 nisana kadar devam edecek dedikleri kampanyayı normelden 5-6 gün önce bitirmişler kendilerine para kazandıracak hediye çeki kampanyası yapmışlar neymiş 300 liralık alıveriş yaparsan 100 lira hediye çeki varmış yararlanmak içinde 100 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyormuş o da 1 ay içinde falandı herhalde neyse 1kez defa gıcık oldum bu avfoni.com a geçensenede balikavi. net forumunda yarışma düzenlemişlerdi en güzel balık fotorafını çekip yollayana ve birinci seçilen fotorafa kıytırık bir bandana hediye edeceklerdi sonra forumda herkes dalga geçmişlerdi açtıkları yarışma konusunda o zamandan beri kılım onlara ve bir kez daha gıcık oldum 30 nisanda bitecek dedikleri indirimi daha erken bitirdiler. yorumlarınız için herkese teşekkürler raw 40 makinayı uygun bir zamanda alacağım

kışın siyah Termal içlik şiparişi vermiştim ,ödemeyi de yaptım.
adamlar aramadı bile beni ,şipariş verdiğiniz içlikler kalmadı diye,
1 hafta sonra ben aradım 2 adet termal içlik siparişi vermiştim size, ne oldu içlikler?
efendim sizin şipariş verdiğiniz içlikler stoğumuzda yok size başka bir içlik gönderelim,
tamamam gönderin,
gelen gri içlikler çok dar çıktı,
giyilmeden dolapta duruyorlar,
benim şipariş verdiğim içliklerin fiatı farklı idi
gelen içliklerin fiatı farklı idi,
bende Allaha havale ettim,
bir dahamı alışveriş?

benimde bugünlerde aklıma düşen bir makine raw II 40.

kullanan hobidaşlar makinenin ipe uyumu nasıldır acaba?

benimde bugünlerde aklıma düşen bir makine raw II 40.

kullanan hobidaşlar makinenin ipe uyumu nasıldır acaba?
Kaçın konu hort hortladı 🙂 🙂 ben bu konuyu açtıktan sonra aldım makinayı ama ip daha hiç kullanmadım. Makina çok güzel sağlam çok güçlü shimano exage den sonra bu makinayı alıp kullanınca bana jig makinası gibi geldi.

Onur bey mrb Ben de 55 liğini kullanıyorum ip ile bir sıkıntı yaşamadım ama sadece sahte ile kullanmadım yani kurşun ağırlıksız zargana denemelerimde zargana topu boşluk yaptığında sarımda sıkıntı olmuştu bunu belirteyim .
Artı su üstü ve dalarlı 15- 20 gr sahtelerde de aynı sıkıntı olabilir kanatindeyim . Ama 40 - gr en düşük değer de bunu çaparide Goal marka 014 mm iple kullandım sarımda düzgün sıkıntı yaşamadım ona göre değerlendirin derim .Arc gibi olan kafalar atışta belirgin bir şekilde fark ediyor bilginize . Rastgele 🙂

Bu arada du kıyaslanan daiwa nın 4000 HA modelini bizim buralar ( Kartal ) için almayı düşünüyorum .Ben boğaza gitmediğim için buraya surf makine bakıyorum ama ağırlık benim için önemli belden ameliyatlı olduğum için takıntılıyım bu makina kafa 4000 diyor ama 60 lık kafaya denk uzak atımda toplama sıkıntısı da yok bilyalar crbb ama gel gelelim parça vs deyince sorun vs tam karar vermedim .

Son düzenleme:
Daiwa exceler ideal bir makina.. Daiwalarda misinanın yıpranmasını engelleyen sistem var.. Okuma urunlerde bu ozellikler yok.. Vsystem okumanın en ust makinesi.. Raw 2 degil.. İkisi de keyifle kullanılır..

Back