Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma Revenger 40

alpaslan9742

Yeni Üye
Adı
Yasar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle tüm forum üyelerine ve yöneticilerine selamlar.
Yaklaşık 2 3 yıldır tatlı su avlarına merak sardım. Aslında tatlı su avi icin neye ihtiyacım olduğunu ve neler yapmam gerektiğini uzun uğraşlar sonunda belli bir bütçeyle halletmeye çalıştım diyebilirim . Şuan için küçük tatlı su göletlerinde ve barajlarda spin avcılığı yapıyorum.
Bauer marka 2.70 10-40 kamış kullanıyorum
Bu kamışa ve spine ideal başlangıç için Okuma Revenger 40 modelini kullanmak istiyorum . Sizlerden öğrenmek istediğim konu ise elimde şuan 300 metre 0.23 mm ip misina mevcut . Bu makine için dolgu yapmadan direk ip sarimi uygunmudur . Boşluk kalır mı veya daha farklı neler önerebilirsiniz? Teşekkürler

Cetin_34

Aktif Üye
Adı
Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
A. Selam. Elindeki ip spin için çok kalın. En fazla 0.16 olmalı hatta daha ince. ayrıca ravenger 40 başlangıç seviyesi diyebileceğimiz bir makine olsa da çok kısa sürede yetersiz olduğunu göreceksin . ip misina için de uygun bir makine değil. bütçeni biraz arttırıp daha iyi bir makine almanı öneririm.

EnesBozkus1421

Aktif Üye
Adı
Enes Bozkuş
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Öncelikle tüm forum üyelerine ve yöneticilerine selamlar.
Yaklaşık 2 3 yıldır tatlı su avlarına merak sardım. Aslında tatlı su avi icin neye ihtiyacım olduğunu ve neler yapmam gerektiğini uzun uğraşlar sonunda belli bir bütçeyle halletmeye çalıştım diyebilirim . Şuan için küçük tatlı su göletlerinde ve barajlarda spin avcılığı yapıyorum.
Bauer marka 2.70 10-40 kamış kullanıyorum
Bu kamışa ve spine ideal başlangıç için Okuma Revenger 40 modelini kullanmak istiyorum . Sizlerden öğrenmek istediğim konu ise elimde şuan 300 metre 0.23 mm ip misina mevcut . Bu makine için dolgu yapmadan direk ip sarimi uygunmudur . Boşluk kalır mı veya daha farklı neler önerebilirsiniz? Teşekkürler
İpi bence iade edin yok iade edemem diyorsanız böyle bir makinede kulanmayın zaten zaman ilerledikçe daha profosyenel makine kamış alma isteği gelecek o zaman jig makinesi için kullanırsın onun haricinde makine kiloluk balık gelsede çekemezsiniz size tavsiyem ipi iade etmeniz ince bir ip almanız ve makineye sarmanız olacaktır bütce oluncada makineyi değiştirin