Merhabalar bütçenin kısıtlı olması sebebiyle bayide gördüm tek kalmış satilmamis 160 liraya bırakacak OKUMAX diye bı makine internette ilgili bişey bulamadım yorumlarınız nedir ? Bide 200 300 liraya surf makine varmıdır remixon x pro nasıldır ?
Merhabalar bütçenin kısıtlı olması sebebiyle bayide gördüm tek kalmış satilmamis 160 liraya bırakacak OKUMAX diye bı makine internette ilgili bişey bulamadım yorumlarınız nedir ? Bide 200 300 liraya surf makine varmıdır remixon x pro nasıldır ?
(link) linkindeki makinamı acabaMerhabalar bütçenin kısıtlı olması sebebiyle bayide gördüm tek kalmış satilmamis 160 liraya bırakacak OKUMAX diye bı makine internette ilgili bişey bulamadım yorumlarınız nedir ? Bide 200 300 liraya surf makine varmıdır remixon x pro nasıldır ?
Evet buydu(link) linkindeki makinamı acaba
Güzelmiş fakat elimde ryobi 6000 var tamamen surf için istiyorum kafayibu makineye de bakın derim .
200-300 liraya trde satılan makinelerden çok daha üstündür ama garantisi yok elbette.
surf makinesi değil ama shıre jig makinesi ve baya dayanıklı , işinizi görecektir diye tahmin ediyorum.Muadili daiwa black gold ve tr'de 700 tl.
(link)
(link)
Teşekkür ederimBence 200-300 arasına güzel makineler bulabilirsiniz.
160 TL ye alacağınız makine konusunda hiç bir yorum yapamıyorum çünkü zaten piyasada pek olmayan makine 😉
Kötülemek amaçlı değil ama sitede bile açıklaması yok 🙁
izmir civarında av yapacaksanız 5000-6000 lik makineler işinizi görecektir. Netekim boğaz değil
Rastgelsin
gönlünüzce bir makine bulursunuz umarım
(link)