Okumax 12 + 1 Bilye Yorum Ve Surf Kamış Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qrkn1204
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qrkn1204

Üye
Tepki
85
Ödül
23
Merhabalar bütçenin kısıtlı olması sebebiyle bayide gördüm tek kalmış satilmamis 160 liraya bırakacak OKUMAX diye bı makine internette ilgili bişey bulamadım yorumlarınız nedir ? Bide 200 300 liraya surf makine varmıdır remixon x pro nasıldır ?

Merhabalar bütçenin kısıtlı olması sebebiyle bayide gördüm tek kalmış satilmamis 160 liraya bırakacak OKUMAX diye bı makine internette ilgili bişey bulamadım yorumlarınız nedir ? Bide 200 300 liraya surf makine varmıdır remixon x pro nasıldır ?

Bence 200-300 arasına güzel makineler bulabilirsiniz.
160 TL ye alacağınız makine konusunda hiç bir yorum yapamıyorum çünkü zaten piyasada pek olmayan makine 😉
Kötülemek amaçlı değil ama sitede bile açıklaması yok 🙁
izmir civarında av yapacaksanız 5000-6000 lik makineler işinizi görecektir. Netekim boğaz değil
Rastgelsin
gönlünüzce bir makine bulursunuz umarım

(link)

(link) linkindeki makinamı acaba

bu makineye de bakın derim .

200-300 liraya trde satılan makinelerden çok daha üstündür ama garantisi yok elbette.
surf makinesi değil ama shıre jig makinesi ve baya dayanıklı , işinizi görecektir diye tahmin ediyorum.Muadili daiwa black gold ve tr'de 700 tl.

(link)

(link)

bu makineye de bakın derim .

200-300 liraya trde satılan makinelerden çok daha üstündür ama garantisi yok elbette.
surf makinesi değil ama shıre jig makinesi ve baya dayanıklı , işinizi görecektir diye tahmin ediyorum.Muadili daiwa black gold ve tr'de 700 tl.

(link)

(link)

Güzelmiş fakat elimde ryobi 6000 var tamamen surf için istiyorum kafayi

Bence 200-300 arasına güzel makineler bulabilirsiniz.
160 TL ye alacağınız makine konusunda hiç bir yorum yapamıyorum çünkü zaten piyasada pek olmayan makine 😉
Kötülemek amaçlı değil ama sitede bile açıklaması yok 🙁
izmir civarında av yapacaksanız 5000-6000 lik makineler işinizi görecektir. Netekim boğaz değil
Rastgelsin
gönlünüzce bir makine bulursunuz umarım

(link)
Teşekkür ederim

Ryobi virtus çok beğendiğim hafif ve akıcı bir makine. tavsiye ederim.
(link)

Back