Olta Balığı Youtuberlar Hakkında Düşünceleriniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltanın
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bırzamanlar olmadılar olmazlarda onlar hep var olucak bu pıyasada 🙂 daha gecen ısmını zıkretmıyecegım fb grubunda adam levrek yakalamıs vıdeo cekıyor bu 2 levregım dıyor balıgın agzında bır sahte balık desen ıp gıbı duruyor arkadaslar bu benım 2 balıgım av devam edıyor dıyor mıllet masallah felan dıyor tebrıkler ıletıyor gonderının altına sonra en son gonderının altına arkadas yapıstırıyor arkadaslar felanca sahteden elımde son 5 adet kaldı herkezın cantasında olması gereken bır sahte kacırmayın dıyor 🙂

3-4 lrf grubu dışında fb grubu takip etmiyorum artık. Bahsettiğimiz tipler ve parmak kadar balık paylaşımlarını onaylayan ve utanmadan destekleyen yöneticiler yüzünden hepsinden ayrıldım, o yüzden nesillerinin devam ettiğini bilmiyordum, umarım yakın zamanda soyları tükenir 😀

Limit üstü av yapan herkese saygım var. İzliyorum hepsini. Recai başkanı ayrı tutuyorum. Gerçekten samimi işler yapıyor. Savaş Dursunu da severim. Lokman Yusi de kendi tarzında güzel videolar atıyor, daha usta işi.
Tabi hepsinin bir tarzı var. Ben tarzlarından çok avlarına bakıyorum.

Acemi avcı ve Balıkçılık üniversitesindeki gençleri seviyorum. Lokman Yusi'de ve Yılmaz Üncü'de iyiler.
Savaş Dursun Savage Gear'ı Savaş Gear yaptı, ticari reklam boyutuna geçti. Türkiye'de doğa sporlarına ve amatör balıkçılık konusunda büyük potansiyel aç bir pazar var.Bu konudaki açığı youtube kananlları dolduruyor.

Son düzenleme:
3-4 lrf grubu dışında fb grubu takip etmiyorum artık. Bahsettiğimiz tipler ve parmak kadar balık paylaşımlarını onaylayan ve utanmadan destekleyen yöneticiler yüzünden hepsinden ayrıldım, o yüzden nesillerinin devam ettiğini bilmiyordum, umarım yakın zamanda soyları tükenir 😀
Abi dediğin gibi Facebook grup yöneticilerinin birçoğu malesef bu hobinin gerçek karanlık yüzleri. Etkileşim uğruna her şeyi yapıyorlar. Youtuberlarda en azından belli bir bilinç var gibi. FB da geçen insanların oturması için yapılan banklara balık koyanlar adına paylaşım yaptık. Yönetici paylaşımı onaylamamış özelden haklısınız dikkat edeceğiz bu konuya yazmış. Ertesi gün aynı gurubun moderatörü bank üzerine dizmiş balıkları devam ediyor paylaşımlarina. Etkileşim alacağız diye ipin ucu kaçmış vaziyette. Bu grupları yaklaşık 20 bin üye takip ediyor ve herkes bunlara üstat gözüyle bakıyor 🙂 O yüzden bana youtube daha samimi ve duyarlı geliyor.

Son düzenleme:
Yılmaz Üncüyü takip ediyorum, abimizi muhtemelen varlıklı ve imkanları bol olmasına rağmen egosuz buluyorum, belli birkaç markayı öne çıkarsa da ben bir kazanç kaygısı hissetmiyorum, yaptığı avda da malzeme kadar deneyim de aktarıyor bana göre, yotuber hissi de yaratmıyor, samimi abartısız.
Bir de çanakkale spin avcıları 🙂 hem çanakkale sevgimden hem de üyelerin samimi muhabbetlerinden çok keyif alıdığım için takip ediyorum, e bilgi de aktarıyorlar, onlarda da youtuber havaları yok, çekimleri de güzel.
Bun insanlar bu yayınlardan ister istemez kendilerine bir fayda sağlıyorlardır ama samimiyeti kaybetmedikçe bence sorun yok.
Çok ünlü birkaç hesap var ama işin suyunu çıkardılar tripotlar,dronelar,efectler, balığı kameranın dibine sokup, ağazı kocaman açarak havaya bakan kahkaha pozları 🙂 bizde onları izleyerek hersezon belli bir ekipman parası harcadık (birşeyler de öğrendik) zamanında ama tutulan balık belli 🙂
FB grupları için konuşulacak çok şey var da Allah'a havale... şuan balık olmasının yanında , meraların patlama sebepleri.. Bir de bunlara parlatılıp cilanan Sahteler de eklendi bu sene 45 TL lik sahte 1 ay içinde ihalede 70 tl ye satılır oldu ki 3 . kullanımda boyası atıyor 🙂

Ben Kahramanmaraş'tayım. Bizim barajlarda sazan ve gökkuşağı alabalığı var.

Konuyu görünce facebooktaki bir dayı aklıma geldi. Dayı bol balık tuttukça fotoğraf atar. Ertesi gün bakin ki oralar oltacılar ile dolmuş. Gaza gelen gelene. Bir zamanlar biri de bendim. 😀

Düzeltme: Yazım yanlışı.

Son düzenleme:
Recai başkanı balıktan çok muhabbeti için izliyorum aslında...

Onun dışında yabancı youtuberlar var değişik işler yapan onlarıda meraktan izliyorum
mesela (link) gibi
yada eğlence olsun diye BlacktipH var tavsiye ederim.
haa birde trabucco tv var surf casting videoları yapıyorlar genelde onlardan da birşeyler öğrendim zamanında.

Back