Olta makinesi gres yagi tavsiyesi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan midnigth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

midnigth

Aktif Üye
Tepki
292
Ödül
73
Malum karantina doneminde makinelerin temizlik ve yag bakimlarini yapmaya karar verdim, hangi yaglari almam konusunda pek faydali veriye ulasamadim acikcasi.

Ülkede pek bu konuda urunde yok acikcasi alisveris sitelerinde arama yaptigimda , 25tl ye satilan beyaz bir gres var ayrica wurth hss2000 sivi gres tavsiye eden ve etmeyenler olmus.

Sizin tavsiye edebileceginiz urun varmi acaba ulkemizde bulabilicegim urun ozellikle disli gresi icin ?

Dişlilere Shimano DG06 öneririm.
Ben catana fd modelinde bakim icin ariyorum gress yag , shimano yaglarinin turkiyede bulunmadigini ve yurtdisindan da tekli alimlarda kargodan dolayi nerdeyse bir catana daha parasina gelecegini biliyorum, turkiyede bulunabilecek is gorur urun ariyorum aslinda,

White lityum gress yag icin ne dusunursunuz ?

Gress sadece dişlilere ve çok az sürülüyor yanlış gress sürünce makine agırlaşıyor , şahsen bulabildiğim en ince gress sıvı gress dedikleri sıktıktan sonra biraz yoğunlaşan tiptekiler etkili oluyor.Daiwa greste buldum aldım denedim okuma ceymar,shimano stradic ve catana ( ekstra rulmanlı) daiwa ninja ve exeler ex makinelerde denedim kıvamı ne kadar yumuşak ise makine o kadar seri kıvam ne kadar yoğunsa makine o kadar ağır dönüyor.Rulmanlara shimano bisiklet yağı damlatıyorum dişlilere bazen sıvı gres bazen daiwa gres memnunum.Sıvı greslerin birkaç çeşidini kullandım hepsi aynı işi görmekle beraber kalite arttıkça dişlilerde kalma süresi uzuyor.

Gress sadece dişlilere ve çok az sürülüyor yanlış gress sürünce makine agırlaşıyor , şahsen bulabildiğim en ince gress sıvı gress dedikleri sıktıktan sonra biraz yoğunlaşan tiptekiler etkili oluyor.Daiwa greste buldum aldım denedim okuma ceymar,shimano stradic ve catana ( ekstra rulmanlı) daiwa ninja ve exeler ex makinelerde denedim kıvamı ne kadar yumuşak ise makine o kadar seri kıvam ne kadar yoğunsa makine o kadar ağır dönüyor.Rulmanlara shimano bisiklet yağı damlatıyorum dişlilere bazen sıvı gres bazen daiwa gres memnunum.Sıvı greslerin birkaç çeşidini kullandım hepsi aynı işi görmekle beraber kalite arttıkça dişlilerde kalma süresi uzuyor.

Katiliyorum size bulabildigim en ince silikonsuz gresle en az miktarda uygulayarak devam edecem gibi yoluma.

Back