Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olta makinesi seçimi

efeyngn

Yeni Üye
Adı
Efe
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhabalar hobidaşlarım
Albastar battle kamışım var 4.20 hedef balık hedef balık istarvit makine seçiminde baya kararsız kaldım bulduğum makinler bu
Okuma avenger av65
Ryuji raptor 5000
Okuma ceymar 55
Sizin başka önerdiğiniz makine nedir neyi tavsiye edersiniz

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar hobidaşlarım
Albastar battle kamışım var 4.20 hedef balık hedef balık istarvit makine seçiminde baya kararsız kaldım bulduğum makinler bu
Okuma avenger av65
Ryuji raptor 5000
Okuma ceymar 55
Sizin başka önerdiğiniz makine nedir neyi tavsiye edersiniz
Efe Merhaba,

Bende battle kamışı ceymar 55 ile kullanıyorum leşhane bir makine asla tavsiye etmem. Daha büyük olanlarını bilemiyourm.

efeyngn

Yeni Üye
Adı
Efe
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Efe Merhaba,

Bende battle kamışı ceymar 55 ile kullanıyorum leşhane bir makine asla tavsiye etmem. Daha büyük olanlarını bilemiyourm.
Tavsiye edebileciğin makine varmı hocam böyle orta bütçe

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tavsiye edebileciğin makine varmı hocam böyle orta bütçe
Bende arayış içindeyim açıkçası ama şu an bütçem yok. Fakat sonraki makinemi fiyattan bağımsız mutlaka surf kafa alacağım. Eğer boğazda kurşun arkası yapmayacaksanız bu tip makinelere bakabilirsiniz. Kurşun arkasına gidebilecek fliegen gibi surf makineler hayli yüksek fiyatlı çünkü. Orta fiyat bantlarında Ryobi nin makinelerini çok öneriyorlar ancak ben başkasından 1 kerelik bile olsa denemediğim makineler hakkında tavsiye vermiyorum. Ne olduğunu ben bilmiyorum ki tavsiye edeyim.

efeyngn

Yeni Üye
Adı
Efe
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bende arayış içindeyim açıkçası ama şu an bütçem yok. Fakat sonraki makinemi fiyattan bağımsız mutlaka surf kafa alacağım. Eğer boğazda kurşun arkası yapmayacaksanız bu tip makinelere bakabilirsiniz. Kurşun arkasına gidebilecek fliegen gibi surf makineler hayli yüksek fiyatlı çünkü. Orta fiyat bantlarında Ryobi nin makinelerini çok öneriyorlar ancak ben başkasından 1 kerelik bile olsa denemediğim makineler hakkında tavsiye vermiyorum. Ne olduğunu ben bilmiyorum ki tavsiye edeyim.
Kurşun arkası için ayrı makinem var zaten ama herkes başka birşey diyince kafa karışmıyo değil bilemedim

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

NumanGuler

Aktif Üye
Adı
Numan Güler
Eğer sadece istavrit tutmak istiyorsan okuma revenger gayet de işini görür fiyat performans ürünüdür ömür boyu garantisi var. Ama yok ben istavritten sonra başka balıklarda tutacağım aynı makine ile diyorsan surf kafa bir makine almanı tavsiye ederim. Bütçen ne kadar?

efeyngn

Yeni Üye
Adı
Efe
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Eğer sadece istavrit tutmak istiyorsan okuma revenger gayet de işini görür fiyat performans ürünüdür ömür boyu garantisi var. Ama yok ben istavritten sonra başka balıklarda tutacağım aynı makine ile diyorsan surf kafa bir makine almanı tavsiye ederim. Bütçen ne kadar?
Maks 2 bin arada mevsimi olunca zargana izmarit felan ama çoğunlukla istarvit
Revenger kullandım cok dandik geldi nedense