Olta takımı tavsiyesi

ama biraz sanırım masraflı gibi okuduğum kadarı ile silikonlar pahalımış şuana kadar baktığım kamışlardan en ucuzu 80 tl idi sanırım
LRF malzemesi alırken iyice araştırın hangi malzemeler iş yapıyorsa öncelik ona verin kamış ve makinada çok ucuza kaçmayın orta seviye bir kamış sizi idare eder. dediğim gibi çok araştırın bir kere alın tam alın derim. mesela set halinde silikonu sahtesi kamışı makinası ortalama 300 tl gibi bir rakama çıkar tahminen.
başta bir çok arkadaşımıza pahalı geiyor ve ucuz ürünlere yöneliyorlar ama sonra bir tık üstü bir tık üstü derken bir dünya para harcıyorlar.

(link) 48 TL
(link) 54 TL

Biraz da ucuz silikon yem edindin mi, başlarsın bi yerden...
Öğrenci işi...
Çok teşekkür ederim peki silikon yem dişinda başka neler lazım kusura bakmayın sizide yoruyorum bütün yorum yapan arkadaşlardan/abilerimden allah razı olsun cidden zamanınızı ayırıp yardım ediyorsunuz çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim peki silikon yem dişinda başka neler lazım kusura bakmayın sizide yoruyorum bütün yorum yapan arkadaşlardan/abilerimden allah razı olsun cidden zamanınızı ayırıp yardım ediyorsunuz çok teşekkür ederim

Silikon ve jighead yaninda kendonun baby jigini alabilirsin. 10 lira tanesi. Pembenin istavritte iyi is yaptigini duydum. Silikon olarak ucuz isterden pembe mebarular da aksam iyi is yapiyor.

Lrf ye göre maket baliklarda var onlarada bakabilirsin. Birde kokulu silikon yemler var paketi 30-35 tl ama avciligi cok arttiriyormus.Paket icerigi biraz var herhalde bide ikiye bolup kullaniyorlar belki oyle biseyeler de alirsan hobiye baslayip hic balik alamadim diyip uzulmezsin sanirim.

Balıkçılık Lure 7g 5 cm Jig Metal Kaşık Lures Spinner Metal ayrı oturtma Kıyı Döküm Demir Yapay Sahte Yem sert yem mücadele pesca
(link)
(from AliExpress Android)

Ucuz olsun derseniz 5.5 tl tanesi aliexpressten siparis verebilirsiniz. Gayet is yapar gorunuyorlar ben 6 tane siparis verdim henuz gelmedi kullaninca bildirim yaparim.

Bende Lrf derim ama hiç tecrübeniz yoksa eger derim ki 270-300 cm civarı yemli av yapabilecek bir kamis basit bir makina yemli dip oltası kurşun
Başta böyle takımlar ve çeşitli yemlerle (ekmek tavuk sülünez mamun gibi ) avlanmak daha sonra keyif icin kesinlikle Lrf derim ilk aldığınız takım zaten herzaman işinize yarar baktınız genel anlamda balık tutmaktan keyif aldınız biraz daha fazla bir bütçeyle ki forumun ikinci el sayfasında tertemiz olan bir sürü malzeme bulabilirsiniz orta sınıf bir Lrf takımı yapmanız
Lrf maalesef biraz daha pahalı özellikle jigheadler kokulu silikonlar sahteler minijigler derken ciddi masraf çıkıyor ki kamis ve makina anlamında çok ucuz malzeme alınırsa genelde ya keyif alınamıyor yada zaten kısa zamanda sorun çıkabiliyor

Back