Vedat Abayoğlu
Daimi Üye
- Tepki
- 199
- Ödül
- 63
Harika balıklar. Tebrikler.
Teşekkürler sevgili Murat,sağolasın
Harika balıklar. Tebrikler.
Tebrikler Vedat Abi,
Güzel av yapmış, güzel balıklar yakalamışsınız.
Daha güzelleri de rast gelsin
Tebrikler Vedat abi çok güzel av olmuş 🙂
Tebrikler Vedat ağabey. Ellerine yüreğine sağlık.
Tebrikler Vedat abi güzel av olmuş .. elinize sağlık
Tebrikler Vedat abi
gerçekten resimlere gıpta ile baktım imrenmedim desem yalan olur 🙂
çipura hele hele iri çipura harikadır yakalaması hele o kafa atışları offffffff 🙂
izmir balıklıova 3kg'lık mordoğanda 3,750 kg'lık yakalmıştım baya zaman oldu tadı damağımda 🙂
inşallah birgün seninlede o güzel tadı tadarız abi 🙂
herdaim bereketli başarılı avlar dilerim RASTGELE
Değerli büyüğüm Vedat ağabey,
Daha önce bu konunda da (link) söylediğim gibi senin paylaşımlarını her zaman merakla bekliyor olacağım. Ayrıca benim uzak kaldığım dönemlerdeki avlarını da çok merak ediyorum. Trofeli ya da normal avlarını müsait zamanlarında sırasıyla paylaşman beni fazlasıyla memnun ve mutlu edecektir, bunu bilmeni istiyorum 😉
Derin su avlarına olan saplantımı daha önce açtığın bu konuda (link) dile getirmiştim ama görmedin sanırım. Bu haftasonu Marmara'da derin su avı yaptım ve çok güzel koca göz mercanlar yakaladım. Aynı yerde pazar günü yine oltamı patlatan bir canavar geldi. Malesef bu canavarı henüz görme şansım olmadı ama bir sonraki avımda inşallah tekneye almayı başaracağım 😉
Benim orada olduğum dönemlerde balık olmamasına üzülmüş olsam da şimdilerde balığın geniş meralarda boy göstermesine çok sevindim. Dediğim gibi yakın gelecekte orada olacağım ve birkaç gün kalacağım. Umarım bereketli ve unutulmayacak balıkları birlikte yakalayabiliriz 🙂
Bu sezon Çipura (Çupra) ve Levrek konusunda çok iddialıyım. Özellikle Altınoluk'tan değerli büyüğüm Kazım ağabeyim ile çok güzel balıklar yakalayacağımı düşünüyorum. Belki bu balıkları seninle de yakalama şansını bulabilirim ama senin Saroz'a gitme durumundan dolayı birlikte bu balıkları yakalayabileceğimize çok ihtimal veremiyorum. Yine de belli olmaz, bakarsın Sivrice'de olduğun bir dönemde bu balıkları seninle de yakalayabiliriz 😉
Sevgi ve saygılarımla, sağlıcakla kal değerli büyüğüm Vedat ağabeyim...
Sevgili Sabahattin.
Toprağım,kan çeker yürek çeker insan hemşehrisini görünce.Bana bu hisleride yaşatıyorsun,sağol,varol.
Malum bende Kastamonu,Taşköprülüyüm.
Uzun aradan sonra tekrar güzide forumumuza ilkönceleri köşeden,bucaktan göz atarken,şükürler olsunki netcede bu şekildede olsa artık yazmaya konu ve resimler yollamaya başlayabildim.
İlk günden beri Süleyman ve Şerefin yanısıra sendebeni en sıcak karşılayanlardan birisisin,sanaayrı bir teşekkür etmek boynumun borcudur,sağolasın.
Sevgimle kal
Sevgili Süleyman
Kazım kardeşim nev-i şahsına münhasır bir kardeşimizdir.Altınoluk liman çevresinde levrek dendimi akla ilk gelen birisidir.
İnşllah birlikte güzellevrekler bu arada lüferde yakalayabilirsiniz.
Kabatepe limanı yolunun üstündedir.Üstelik en azından 2 saatlik bir araba yolu kadarda sana yakındır.Sıkı bir sürüşle4saatte yanıma gelebilirsin.
Bende fiili balık avının yanısıra bitmek,tükenmek bilmeyen bir balıkavı sohbet isteği vardır.Bu yaşımda azalacağına,aksine şu anda doruk noktasındadır.
Şu ana kadarki binlerce kardeşimin arasında ise sendeki heyecan,istek ve enerji
öne çıkmaktadır.
Bu durum elbette benim hep istediğim bir haldir.
Örneklerini yollamaya başladığım Saroz avlarım konu,foto ve videolarımı yollamaya devam edeceğim.
Elbette sana thaf edeceğim.
Beni heyecanlandırıyor ve motive ediyorsun,sağolasın,varolasın.
Kabatepe limanı mevsiminde kimi geceleri ağzına kadar levrek ile dolan bir limandır.Ancak ne yazıkki orada çarpma ile levrek avlamak yaygındır.
Sanırımki ben orada olduğum sıralarda bu huylarını bir kenara bırakıp atçek yada sair yöntemlere döneceklerdir.
Teknemde yatar ister gün boyunca ister gece boyunca olta sallar dururuz.
Bu günlerin heyecan ve hayali içindeyim.
Oralarda ise çok derin su kocagöz mercan avı meraları vardır ve bugünlerde mevsimi başlamak üzredir ve 2 ay içersinde ise doruk noktasına çıkacaktir.
Bereketi ise öyle,böyle değildir.Çok rahat ve hemen limitleri zorlayacak derecede bereket sunar.
Elbette bizler kendimizi tutacak ve limit dahilinde kalmaya büyük özen göstermeliyiz.Kişi başı 5kilodan iki kişi 10kg'mı hemen toparlıyıveriririz.
Eh yanında Hamdi ve Şerefte olursa20 kilomuz kolayca teknemizde olacaktır.
Arada takımlarımıza yüklenen devasa patlak göz Lagos seyrekte olsa orkinos ve tahrik olan kılıç balıklarıylada avımız şenlenebilecektirde.
Tabii iriBakaloryalarıda umabiliriz.
Sanaörnek av resimleriniyollıyacağım.
Sevgimle kal