Ortalığı pullu bastı,tut tutabildiğin kadar.

Tebrikler Vedat Abi,
Güzel av yapmış, güzel balıklar yakalamışsınız.
Daha güzelleri de rast gelsin

Sevgili Şeref

Siv rice dendimiakla gelen isimlerin başında gelirdin.Hatta buralara geldinmiydi bir aralar garanti levrek alabilende sendin.

Keke bu aralarda burada olsaydında kolların yoruluncaya kadar seninle Fangri ve sair pullulardan yakalasaydık.

Ama o günlerin geleceğini birlikte avlanmanın engin zevkine tekrar varacağıma inanıyorum.

Sevgimle kal

Tebrikler Vedat ağabey. Ellerine yüreğine sağlık.

Sevgili Sabahattin.

Toprağım,kan çeker yürek çeker insan hemşehrisini görünce.Bana bu hisleride yaşatıyorsun,sağol,varol.

Malum bende Kastamonu,Taşköprülüyüm.

Uzun aradan sonra tekrar güzide forumumuza ilkönceleri köşeden,bucaktan göz atarken,şükürler olsunki netcede bu şekildede olsa artık yazmaya konu ve resimler yollamaya başlayabildim.

İlk günden beri Süleyman ve Şerefin yanısıra sendebeni en sıcak karşılayanlardan birisisin,sanaayrı bir teşekkür etmek boynumun borcudur,sağolasın.

Sevgimle kal

Tebrikler Vedat abi
gerçekten resimlere gıpta ile baktım imrenmedim desem yalan olur 🙂
çipura hele hele iri çipura harikadır yakalaması hele o kafa atışları offffffff 🙂
izmir balıklıova 3kg'lık mordoğanda 3,750 kg'lık yakalmıştım baya zaman oldu tadı damağımda 🙂
inşallah birgün seninlede o güzel tadı tadarız abi 🙂
herdaim bereketli başarılı avlar dilerim RASTGELE

Sevgili Bülent

Geçen sezon burada bereketli bir Çupra avı gerçekleştirmiştik.

Net olarak yabani çupra akımıkasım ayı ortaları başlamıştı.

Bu sene henüz mühim bir hareket başlamamıştır.Ancak yöremiz her sene çok yada az illaki çupra akımına uğrar.

İşte o zaman sizleri bekliyeceğim.

Sevgimle kal

Değerli büyüğüm Vedat ağabey,

Daha önce bu konunda da (link) söylediğim gibi senin paylaşımlarını her zaman merakla bekliyor olacağım. Ayrıca benim uzak kaldığım dönemlerdeki avlarını da çok merak ediyorum. Trofeli ya da normal avlarını müsait zamanlarında sırasıyla paylaşman beni fazlasıyla memnun ve mutlu edecektir, bunu bilmeni istiyorum 😉

Derin su avlarına olan saplantımı daha önce açtığın bu konuda (link) dile getirmiştim ama görmedin sanırım. Bu haftasonu Marmara'da derin su avı yaptım ve çok güzel koca göz mercanlar yakaladım. Aynı yerde pazar günü yine oltamı patlatan bir canavar geldi. Malesef bu canavarı henüz görme şansım olmadı ama bir sonraki avımda inşallah tekneye almayı başaracağım 😉

Benim orada olduğum dönemlerde balık olmamasına üzülmüş olsam da şimdilerde balığın geniş meralarda boy göstermesine çok sevindim. Dediğim gibi yakın gelecekte orada olacağım ve birkaç gün kalacağım. Umarım bereketli ve unutulmayacak balıkları birlikte yakalayabiliriz 🙂

Bu sezon Çipura (Çupra) ve Levrek konusunda çok iddialıyım. Özellikle Altınoluk'tan değerli büyüğüm Kazım ağabeyim ile çok güzel balıklar yakalayacağımı düşünüyorum. Belki bu balıkları seninle de yakalama şansını bulabilirim ama senin Saroz'a gitme durumundan dolayı birlikte bu balıkları yakalayabileceğimize çok ihtimal veremiyorum. Yine de belli olmaz, bakarsın Sivrice'de olduğun bir dönemde bu balıkları seninle de yakalayabiliriz 😉

Sevgi ve saygılarımla, sağlıcakla kal değerli büyüğüm Vedat ağabeyim...

Sevgili Süleyman

Kazım kardeşim nev-i şahsına münhasır bir kardeşimizdir.Altınoluk liman çevresinde levrek dendimi akla ilk gelen birisidir.

İnşllah birlikte güzellevrekler bu arada lüferde yakalayabilirsiniz.

Kabatepe limanı yolunun üstündedir.Üstelik en azından 2 saatlik bir araba yolu kadarda sana yakındır.Sıkı bir sürüşle4saatte yanıma gelebilirsin.

Bende fiili balık avının yanısıra bitmek,tükenmek bilmeyen bir balıkavı sohbet isteği vardır.Bu yaşımda azalacağına,aksine şu anda doruk noktasındadır.

Şu ana kadarki binlerce kardeşimin arasında ise sendeki heyecan,istek ve enerji
öne çıkmaktadır.

Bu durum elbette benim hep istediğim bir haldir.

Örneklerini yollamaya başladığım Saroz avlarım konu,foto ve videolarımı yollamaya devam edeceğim.

Elbette sana thaf edeceğim.

Beni heyecanlandırıyor ve motive ediyorsun,sağolasın,varolasın.

Kabatepe limanı mevsiminde kimi geceleri ağzına kadar levrek ile dolan bir limandır.Ancak ne yazıkki orada çarpma ile levrek avlamak yaygındır.

Sanırımki ben orada olduğum sıralarda bu huylarını bir kenara bırakıp atçek yada sair yöntemlere döneceklerdir.
Teknemde yatar ister gün boyunca ister gece boyunca olta sallar dururuz.

Bu günlerin heyecan ve hayali içindeyim.

Oralarda ise çok derin su kocagöz mercan avı meraları vardır ve bugünlerde mevsimi başlamak üzredir ve 2 ay içersinde ise doruk noktasına çıkacaktir.

Bereketi ise öyle,böyle değildir.Çok rahat ve hemen limitleri zorlayacak derecede bereket sunar.

Elbette bizler kendimizi tutacak ve limit dahilinde kalmaya büyük özen göstermeliyiz.Kişi başı 5kilodan iki kişi 10kg'mı hemen toparlıyıveriririz.

Eh yanında Hamdi ve Şerefte olursa20 kilomuz kolayca teknemizde olacaktır.

Arada takımlarımıza yüklenen devasa patlak göz Lagos seyrekte olsa orkinos ve tahrik olan kılıç balıklarıylada avımız şenlenebilecektirde.

Tabii iriBakaloryalarıda umabiliriz.

Sanaörnek av resimleriniyollıyacağım.

Sevgimle kal

Sevgili Sabahattin.

Toprağım,kan çeker yürek çeker insan hemşehrisini görünce.Bana bu hisleride yaşatıyorsun,sağol,varol.

Malum bende Kastamonu,Taşköprülüyüm.

Uzun aradan sonra tekrar güzide forumumuza ilkönceleri köşeden,bucaktan göz atarken,şükürler olsunki netcede bu şekildede olsa artık yazmaya konu ve resimler yollamaya başlayabildim.

İlk günden beri Süleyman ve Şerefin yanısıra sendebeni en sıcak karşılayanlardan birisisin,sanaayrı bir teşekkür etmek boynumun borcudur,sağolasın.

Sevgimle kal

Sevgili Vedat ağabey, sevgili torağım.🙂 Aramızda her zaman sıcak yerin var biz de o yüzden sıcak karşılıyoruz. Zaten farklı olması da düşünülemezdi.

Sevgili Süleyman

Kazım kardeşim nev-i şahsına münhasır bir kardeşimizdir.Altınoluk liman çevresinde levrek dendimi akla ilk gelen birisidir.

İnşllah birlikte güzellevrekler bu arada lüferde yakalayabilirsiniz.

Kabatepe limanı yolunun üstündedir.Üstelik en azından 2 saatlik bir araba yolu kadarda sana yakındır.Sıkı bir sürüşle4saatte yanıma gelebilirsin.

Bende fiili balık avının yanısıra bitmek,tükenmek bilmeyen bir balıkavı sohbet isteği vardır.Bu yaşımda azalacağına,aksine şu anda doruk noktasındadır.

Şu ana kadarki binlerce kardeşimin arasında ise sendeki heyecan,istek ve enerji
öne çıkmaktadır.

Bu durum elbette benim hep istediğim bir haldir.

Örneklerini yollamaya başladığım Saroz avlarım konu,foto ve videolarımı yollamaya devam edeceğim.

Elbette sana thaf edeceğim.

Beni heyecanlandırıyor ve motive ediyorsun,sağolasın,varolasın.

Kabatepe limanı mevsiminde kimi geceleri ağzına kadar levrek ile dolan bir limandır.Ancak ne yazıkki orada çarpma ile levrek avlamak yaygındır.

Sanırımki ben orada olduğum sıralarda bu huylarını bir kenara bırakıp atçek yada sair yöntemlere döneceklerdir.
Teknemde yatar ister gün boyunca ister gece boyunca olta sallar dururuz.

Bu günlerin heyecan ve hayali içindeyim.

Oralarda ise çok derin su kocagöz mercan avı meraları vardır ve bugünlerde mevsimi başlamak üzredir ve 2 ay içersinde ise doruk noktasına çıkacaktir.

Bereketi ise öyle,böyle değildir.Çok rahat ve hemen limitleri zorlayacak derecede bereket sunar.

Elbette bizler kendimizi tutacak ve limit dahilinde kalmaya büyük özen göstermeliyiz.Kişi başı 5kilodan iki kişi 10kg'mı hemen toparlıyıveriririz.

Eh yanında Hamdi ve Şerefte olursa20 kilomuz kolayca teknemizde olacaktır.

Arada takımlarımıza yüklenen devasa patlak göz Lagos seyrekte olsa orkinos ve tahrik olan kılıç balıklarıylada avımız şenlenebilecektirde.

Tabii iriBakaloryalarıda umabiliriz.

Sanaörnek av resimleriniyollıyacağım.

Sevgimle kal

Değerli büyüğüm Vedat ağabey,

Okuduklarım beni aldı başka diyarlara götürdü ve bunların hayal olmadığını biliyor olmak bana başkaca heyecanlar katmanın yanı sıra ağzımın sularının da akmasına sebep oldu. Şu anda yanımda olsan inan mendil ile ağzımın sularını silerdin ya da açık kalan ağzımı çenemi yukarı iterek kapatırdın 😉

Kazım ağabeyim de senin kadar sevdiğim ve değer verdiğim bir büyüğüm, senin için olduğu gibi onun için de akan suları durdurmaya çalışırım. Onunla son buluşmamızda Levrek denemelrimizi yaptık ama onun bildiği doğrulara göre biraz daha zaman geçmesi gerekiyor. Fazla uzun değil, Aralık başında ondan Levrek haberleri gelmeye başlayacaktır ki, liman içinde gözlerimle gördüğüm Levrekl'eri rüyamda tasmaladım ve yakaladım. Rüyalarıma kadar giren bu balığı onunla ve seninle yakalama şerefine nail olabilmek şu andaki en büyük hedefimdir 😉

Kabatepe limanı dahil nereye istersen beni çağırabilirsin. Üstelik ben çok iyi bir dinleyiciyimdir ki, seni dinlemek benim için bulunmaz nimet olacaktır. Hem av esnasında hem de avdan kalan boş zamanlarımızda seni, sen "yeter artık" diyene kadar dinleyeceğime emin olabilirsin Vedat ağabey 🙂

Kabatepe limanında senin varlığını ve yapını anlayarak seni tanıyanların "vay haline" diyorum, eminim çarpma sistemini ömürleri boyunca unutacaklardır. İster liman içinde ister merada, nerede olursa olsun seninle denizde olmak bile bir ayrıcalıktır ve bu ayrıcalığı bana tanımış olman bana ne kadar değer verdiğinin bir göstergesidir ki, şahsıma ithaf ettiğin ya da edeceğin av güncelerin bunu ispatlamaktadır. Bu durum beni mutlu ve memnun etmekle beraber onurlandırmaktadır. Senin gözündeki yerimi kaybetmemek için elimden geleni yapacağımı bilmeni isterim Vedat ağabey 🙂

Limitlerimizin çok kısa bir zamanda dolacağı aşikar ama bizim de yakala&bırak yapma şansımızın da artacağı avların olması kaçınılmaz olacak. Bu tarz avın keyfini tatmış birisi olarak çok güzel yakala&bırak avlarını da birlikte yapabileceğimiz konusunda hiçbir şüphem yoktur ki, hiç kimsenin de şüphesi olmayacaktır. Zira bu avlarımızın raporlarını yayınladığımızda bunu herkes görecektir 😉

Benim heyecanımın artmasına ve bu kadar heveslenmeme de sebep olan sen ve senin raporlarındır. Davranışlarımın yansıması ise senin bana bakış açındır. Senin bana verdiğin cesaret ile aşamayacağım bir engel olduğunu da düşünemiyorum. Eminm ki, çok güzel Deep Drop, Trolling, Jigging ve Spinning avlarına birlikte imza atacağız. Yeter ki, yüce rabbim bizlere önce sağlık versin, gerisi "su akar, yolunu bulur" Vedat ağabey 🙂

Sevgi ve saygılarımla, sağlıcakla kal değerli büyüğüm...

Back