Değerli büyüğüm Vedat ağabey,
Okuduklarım beni aldı başka diyarlara götürdü ve bunların hayal olmadığını biliyor olmak bana başkaca heyecanlar katmanın yanı sıra ağzımın sularının da akmasına sebep oldu. Şu anda yanımda olsan inan mendil ile ağzımın sularını silerdin ya da açık kalan ağzımı çenemi yukarı iterek kapatırdın
Kazım ağabeyim de senin kadar sevdiğim ve değer verdiğim bir büyüğüm, senin için olduğu gibi onun için de akan suları durdurmaya çalışırım. Onunla son buluşmamızda Levrek denemelrimizi yaptık ama onun bildiği doğrulara göre biraz daha zaman geçmesi gerekiyor. Fazla uzun değil, Aralık başında ondan Levrek haberleri gelmeye başlayacaktır ki, liman içinde gözlerimle gördüğüm Levrekl'eri rüyamda tasmaladım ve yakaladım. Rüyalarıma kadar giren bu balığı onunla ve seninle yakalama şerefine nail olabilmek şu andaki en büyük hedefimdir
Kabatepe limanı dahil nereye istersen beni çağırabilirsin. Üstelik ben çok iyi bir dinleyiciyimdir ki, seni dinlemek benim için bulunmaz nimet olacaktır. Hem av esnasında hem de avdan kalan boş zamanlarımızda seni, sen "yeter artık" diyene kadar dinleyeceğime emin olabilirsin Vedat ağabey
Kabatepe limanında senin varlığını ve yapını anlayarak seni tanıyanların "vay haline" diyorum, eminim çarpma sistemini ömürleri boyunca unutacaklardır. İster liman içinde ister merada, nerede olursa olsun seninle denizde olmak bile bir ayrıcalıktır ve bu ayrıcalığı bana tanımış olman bana ne kadar değer verdiğinin bir göstergesidir ki, şahsıma ithaf ettiğin ya da edeceğin av güncelerin bunu ispatlamaktadır. Bu durum beni mutlu ve memnun etmekle beraber onurlandırmaktadır. Senin gözündeki yerimi kaybetmemek için elimden geleni yapacağımı bilmeni isterim Vedat ağabey
Limitlerimizin çok kısa bir zamanda dolacağı aşikar ama bizim de yakala&bırak yapma şansımızın da artacağı avların olması kaçınılmaz olacak. Bu tarz avın keyfini tatmış birisi olarak çok güzel yakala&bırak avlarını da birlikte yapabileceğimiz konusunda hiçbir şüphem yoktur ki, hiç kimsenin de şüphesi olmayacaktır. Zira bu avlarımızın raporlarını yayınladığımızda bunu herkes görecektir
Benim heyecanımın artmasına ve bu kadar heveslenmeme de sebep olan sen ve senin raporlarındır. Davranışlarımın yansıması ise senin bana bakış açındır. Senin bana verdiğin cesaret ile aşamayacağım bir engel olduğunu da düşünemiyorum. Eminm ki, çok güzel Deep Drop, Trolling, Jigging ve Spinning avlarına birlikte imza atacağız. Yeter ki, yüce rabbim bizlere önce sağlık versin, gerisi "su akar, yolunu bulur" Vedat ağabey
Sevgi ve saygılarımla, sağlıcakla kal değerli büyüğüm...