Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ortalığı pullu bastı,tut tutabildiğin kadar.

İbrahim TEKE

Aktif Üye
Tebrikler Vedat Ağabey.... Çok güzel resimler... Balıklar zaten harika... Umarım sizinle bir gün tanışmak ve tecrübelerinizden faydalanmak nasip olur....

Şimdilik raporlarınızı iç çekerek okumakla ve zevkle takip etmekle yetineceğim... :)

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Değerli büyüğüm Vedat ağabey,

Daha önce bu konunda da https://www.baliksevdam.com/forum/assos-sivrice-bereketi-dorukta-11215/index3.html söylediğim gibi senin paylaşımlarını her zaman merakla bekliyor olacağım. Ayrıca benim uzak kaldığım dönemlerdeki avlarını da çok merak ediyorum. Trofeli ya da normal avlarını müsait zamanlarında sırasıyla paylaşman beni fazlasıyla memnun ve mutlu edecektir, bunu bilmeni istiyorum ;)

Derin su avlarına olan saplantımı daha önce açtığın bu konuda https://www.baliksevdam.com/forum/bu-kere-az-ama-oz-gece-yemli-avimiz-11227/index2.html dile getirmiştim ama görmedin sanırım. Bu haftasonu Marmara'da derin su avı yaptım ve çok güzel koca göz mercanlar yakaladım. Aynı yerde pazar günü yine oltamı patlatan bir canavar geldi. Malesef bu canavarı henüz görme şansım olmadı ama bir sonraki avımda inşallah tekneye almayı başaracağım ;)

Benim orada olduğum dönemlerde balık olmamasına üzülmüş olsam da şimdilerde balığın geniş meralarda boy göstermesine çok sevindim. Dediğim gibi yakın gelecekte orada olacağım ve birkaç gün kalacağım. Umarım bereketli ve unutulmayacak balıkları birlikte yakalayabiliriz :)

Bu sezon Çipura (Çupra) ve Levrek konusunda çok iddialıyım. Özellikle Altınoluk'tan değerli büyüğüm Kazım ağabeyim ile çok güzel balıklar yakalayacağımı düşünüyorum. Belki bu balıkları seninle de yakalama şansını bulabilirim ama senin Saroz'a gitme durumundan dolayı birlikte bu balıkları yakalayabileceğimize çok ihtimal veremiyorum. Yine de belli olmaz, bakarsın Sivrice'de olduğun bir dönemde bu balıkları seninle de yakalayabiliriz ;)

Sevgi ve saygılarımla, sağlıcakla kal değerli büyüğüm Vedat ağabeyim...
Levrek ve cupra maalesef umulan ölçüde henüz av vermeye başlamadı.Ancak mercan devam etmekte.

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Tebrikler Vedat Ağabey.... Çok güzel resimler... Balıklar zaten harika... Umarım sizinle bir gün tanışmak ve tecrübelerinizden faydalanmak nasip olur....

Şimdilik raporlarınızı iç çekerek okumakla ve zevkle takip etmekle yetineceğim... :)
Her zaman beklerim.

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Değerli büyüğüm Vedat ağabey,

Okuduklarım beni aldı başka diyarlara götürdü ve bunların hayal olmadığını biliyor olmak bana başkaca heyecanlar katmanın yanı sıra ağzımın sularının da akmasına sebep oldu. Şu anda yanımda olsan inan mendil ile ağzımın sularını silerdin ya da açık kalan ağzımı çenemi yukarı iterek kapatırdın ;)

Kazım ağabeyim de senin kadar sevdiğim ve değer verdiğim bir büyüğüm, senin için olduğu gibi onun için de akan suları durdurmaya çalışırım. Onunla son buluşmamızda Levrek denemelrimizi yaptık ama onun bildiği doğrulara göre biraz daha zaman geçmesi gerekiyor. Fazla uzun değil, Aralık başında ondan Levrek haberleri gelmeye başlayacaktır ki, liman içinde gözlerimle gördüğüm Levrekl'eri rüyamda tasmaladım ve yakaladım. Rüyalarıma kadar giren bu balığı onunla ve seninle yakalama şerefine nail olabilmek şu andaki en büyük hedefimdir ;)

Kabatepe limanı dahil nereye istersen beni çağırabilirsin. Üstelik ben çok iyi bir dinleyiciyimdir ki, seni dinlemek benim için bulunmaz nimet olacaktır. Hem av esnasında hem de avdan kalan boş zamanlarımızda seni, sen "yeter artık" diyene kadar dinleyeceğime emin olabilirsin Vedat ağabey :)

Kabatepe limanında senin varlığını ve yapını anlayarak seni tanıyanların "vay haline" diyorum, eminim çarpma sistemini ömürleri boyunca unutacaklardır. İster liman içinde ister merada, nerede olursa olsun seninle denizde olmak bile bir ayrıcalıktır ve bu ayrıcalığı bana tanımış olman bana ne kadar değer verdiğinin bir göstergesidir ki, şahsıma ithaf ettiğin ya da edeceğin av güncelerin bunu ispatlamaktadır. Bu durum beni mutlu ve memnun etmekle beraber onurlandırmaktadır. Senin gözündeki yerimi kaybetmemek için elimden geleni yapacağımı bilmeni isterim Vedat ağabey :)

Limitlerimizin çok kısa bir zamanda dolacağı aşikar ama bizim de yakala&bırak yapma şansımızın da artacağı avların olması kaçınılmaz olacak. Bu tarz avın keyfini tatmış birisi olarak çok güzel yakala&bırak avlarını da birlikte yapabileceğimiz konusunda hiçbir şüphem yoktur ki, hiç kimsenin de şüphesi olmayacaktır. Zira bu avlarımızın raporlarını yayınladığımızda bunu herkes görecektir ;)

Benim heyecanımın artmasına ve bu kadar heveslenmeme de sebep olan sen ve senin raporlarındır. Davranışlarımın yansıması ise senin bana bakış açındır. Senin bana verdiğin cesaret ile aşamayacağım bir engel olduğunu da düşünemiyorum. Eminm ki, çok güzel Deep Drop, Trolling, Jigging ve Spinning avlarına birlikte imza atacağız. Yeter ki, yüce rabbim bizlere önce sağlık versin, gerisi "su akar, yolunu bulur" Vedat ağabey :)

Sevgi ve saygılarımla, sağlıcakla kal değerli büyüğüm...

Sevgili Süleyman Vedal

Tek harf değişik az daha sende Vedat olacakmışsın.

Bende Mehmet Vedat

Yani Süleyman Vedal ile Mehmet Vedat.

Fizikman benzemesekte ismen benzediğimizi,kafa olarak aynı olduğumuzu,heyecan ve tutku olarak örtüştüğümüzü düşünmekteyim.

Beni geleceğin hayallerine sürüklüyorsun.

Dur bir konu açayımda sende hayallerine başla.

Resimdeki kardeş,gayet tutkulu,gözüpek,eli haddinden fazla açık,(çapasız kaldıydım,o gelecekti,iilaki ne eksiğin var diye sorduydu,tam 3adet birden çapa getirdiydi bana)10 kg'da kalamar.
2 kere buralara geldi,birlikte avlandık,kısır bir gündü,çabaladım ettim ama olmadıydı.

Aslında tam oluyordu,çupraya yattıydık,ama sıkıldıydılar,2 sene falan evveliydi,aynı tarihlerdi,biz ayrıldıktan sonra kalanlar çuprayı boğmuşlardı o gece.

Bu kardeşsonunda önerilerim doğrultusunda kuvvetli bir tekne aldı ve Kabatepeye bağladı.

Kısa bir süre içersinde erişilmesi zor bir avcı hüviyetine eriverdi.

Resimlerini içerenbir konuyu az sonra açıyorum.

Sevgimle kal

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Sevgili Süleyman Vedal

Tek harf değişik az daha sende Vedat olacakmışsın.

Bende Mehmet Vedat

Yani Süleyman Vedal ile Mehmet Vedat.

Fizikman benzemesekte ismen benzediğimizi,kafa olarak aynı olduğumuzu,heyecan ve tutku olarak örtüştüğümüzü düşünmekteyim.

Beni geleceğin hayallerine sürüklüyorsun.

Dur bir konu açayımda sende hayallerine başla.

Resimdeki kardeş,gayet tutkulu,gözüpek,eli haddinden fazla açık,(çapasız kaldıydım,o gelecekti,iilaki ne eksiğin var diye sorduydu,tam 3adet birden çapa getirdiydi bana)10 kg'da kalamar.
2 kere buralara geldi,birlikte avlandık,kısır bir gündü,çabaladım ettim ama olmadıydı.

Aslında tam oluyordu,çupraya yattıydık,ama sıkıldıydılar,2 sene falan evveliydi,aynı tarihlerdi,biz ayrıldıktan sonra kalanlar çuprayı boğmuşlardı o gece.

Bu kardeşsonunda önerilerim doğrultusunda kuvvetli bir tekne aldı ve Kabatepeye bağladı.

Kısa bir süre içersinde erişilmesi zor bir avcı hüviyetine eriverdi.

Resimlerini içerenbir konuyu az sonra açıyorum.

Sevgimle kal
Değerli büyüğüm Vedat ağabeyim,

Aslında isimlerimiz Vedat ama benim kütüğümde nasıl olduysa T'nin çizgisi uçmuş, o yüzden 23 yıl Vedat olan ismim 22 yıldır Vedal olarak kaldı. Mahkemeye vererek düzeltme şansım varmış ama o işle kim uğraşacak, Vedal kalsın, o da TekAdam gibi bir tane ;)

Fizik olarak benzemediğimiz doğru ama kafa olarak aynı yapıdayız, önemli olan da bu bence, gerisi "su akar yolunu bulur". Gelecek hayallerimiz hep aynı, hatta benim için Fethiye dönüşü başka bir sayfa açıldı. Artık Jigging ağırlıklı Trolling ve Deep Drop avları yapacağım. Teknedeyken gördüğüm oynaklara da Popping yapmayı düşünüyorum. Biraz abartılı olabilir ama bundan sonra zamanımı ve maddiyatımı bunun için harcayacağım ;)

Umuyorum seninle de bahsettiğim disiplinlerde çokça av yapacağız ve hayallerimizi gerçekleştireceğiz Vedat ağabey ;)

Açtığın raporu gördüm ama iş yoğunluğum sebebiyle foruma çok fazla giremedim. Aslında halen de vaktim yok ama biraz kafa dağıtmak için açılan konulara yazmak istedim. Açtığın konu gerçekten de hayallerimdeki balık avlarını içeriyor. Madem beni o balıkların peşinde hayal kurmaya ittin, o zaman birlikte av yaparak o balıkları yakalamak farz oldu ;)

Sanırım ben de kısa zamanda erişilmesi zor bir avcı olma yolunda hızla ilerleyeceğim ve adımdan bahsettireceğim :)

Her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kal Vedat ağabey...

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Değerli büyüğüm Vedat ağabeyim,

Aslında isimlerimiz Vedat ama benim kütüğümde nasıl olduysa T'nin çizgisi uçmuş, o yüzden 23 yıl Vedat olan ismim 22 yıldır Vedal olarak kaldı. Mahkemeye vererek düzeltme şansım varmış ama o işle kim uğraşacak, Vedal kalsın, o da TekAdam gibi bir tane ;)

Fizik olarak benzemediğimiz doğru ama kafa olarak aynı yapıdayız, önemli olan da bu bence, gerisi "su akar yolunu bulur". Gelecek hayallerimiz hep aynı, hatta benim için Fethiye dönüşü başka bir sayfa açıldı. Artık Jigging ağırlıklı Trolling ve Deep Drop avları yapacağım. Teknedeyken gördüğüm oynaklara da Popping yapmayı düşünüyorum. Biraz abartılı olabilir ama bundan sonra zamanımı ve maddiyatımı bunun için harcayacağım ;)

Umuyorum seninle de bahsettiğim disiplinlerde çokça av yapacağız ve hayallerimizi gerçekleştireceğiz Vedat ağabey ;)

Açtığın raporu gördüm ama iş yoğunluğum sebebiyle foruma çok fazla giremedim. Aslında halen de vaktim yok ama biraz kafa dağıtmak için açılan konulara yazmak istedim. Açtığın konu gerçekten de hayallerimdeki balık avlarını içeriyor. Madem beni o balıkların peşinde hayal kurmaya ittin, o zaman birlikte av yaparak o balıkları yakalamak farz oldu ;)

Sanırım ben de kısa zamanda erişilmesi zor bir avcı olma yolunda hızla ilerleyeceğim ve adımdan bahsettireceğim :)

Her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kal Vedat ağabey...
sen işlerini ayarla peşlerine düşeriz.