Özdere fangri mercanı

Tebrik ederim Hasan bey gayet güzel bir mercan yakalamışsınız. Yeni motorunuz da hayırlı olsun güzel günlerde kullanınız.
Son 7-8 senedir her yaz en az bir hafta Özdere'ye gelen birisi olarak bu civarla ilgili pek umutlu değildim açıkçası; en azından kıyıdan ne doğru düzgün balık tutabildim ne de birkaç istisna dışında adam gibi balık tutabilen görebildim. O bölgede adam gibi birşeyler çıkabileceğini düşündüğüm ve bu nedenle en çok avlanmak istediğim bölge yeldeğirmeninin olduğu burun tarafıydı ki kıyıdan o bölgeye ulaşımın epey zahmetli olduğunu görünce hevesim kursağımda kalmıştı 🙁 Siz hiç o bölgede avlandınız mı? Avlandıysanız oraya ulaşma zahmetine değer bir balık yakaladınız mı acaba?

Tebrik ederim Hasan bey gayet güzel bir mercan yakalamışsınız. Yeni motorunuz da hayırlı olsun güzel günlerde kullanınız.
Son 7-8 senedir her yaz en az bir hafta Özdere'ye gelen birisi olarak bu civarla ilgili pek umutlu değildim açıkçası; en azından kıyıdan ne doğru düzgün balık tutabildim ne de birkaç istisna dışında adam gibi balık tutabilen görebildim. O bölgede adam gibi birşeyler çıkabileceğini düşündüğüm ve bu nedenle en çok avlanmak istediğim bölge yeldeğirmeninin olduğu burun tarafıydı ki kıyıdan o bölgeye ulaşımın epey zahmetli olduğunu görünce hevesim kursağımda kalmıştı 🙁 Siz hiç o bölgede avlandınız mı? Avlandıysanız oraya ulaşma zahmetine değer bir balık yakaladınız mı acaba?

sizin canınızı sıkmak istemem ama özellikle kıyıdan o bölgede av yapmayı unutun.hemen özdereyi geçer geçmez balıkçı limanı var balık olsa zaten onlar orayı rahat bırakmaz.bölge kıyıdan çok ağla avlanıma maruz kalmış muhtemelen yakalanmayanlarda rahat bırakılmadıkları için kaçmışlar.değirmen tarafında balık olsa önünde hiç değilse 1 tane tekne görürdüm.size tavsiyem kıyıdan av yapacaksanız özdere limanına gidin.orda balık avlamak yasak ama her yer çok serbest kim kime dum duma gibi bir yer.turcu tekneler açıkta servis ettikleri balıkları burda temizliyorlar ve altta çok kefal gördüm.buruna doğru teknelerin arasından avınızı yapın.başkada zaten kıyıdan av yapacağınız bir yer olduğunu ben sanmıyorum

Tekne ile bilmem ama geçen yıl Özderede Tatil yaptım ben ekipman götürmemiştim ama bir Alman turist vardı hotelin önündeki kayalıklardan spin çalıştı hemen hemen her gün üç dört tane levrek aldı aldığı levreklerde bir tanesi altı yedi kilo vardı adam iyi yakala sal yaptı 😀

Back