@ozgurarslan'dan balıkçılık hakkında genel bilgiler...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
47514 dosyayı görüntüle

Maltepe merkez ziraat bankasi yanindaki sokak ta , hem ip hemde boncuk alinabilecek uygun bir yer var, hafta içi bi aksam yemlide denerim, bakalim nasil olacak.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
maltepe merkez postane karsısı eskı yapıkıredı bankasının yanındakı pasajın en sonunda boncukcu var ben oradan satın alıyorum boncukları pasajın basında saatcı var .

vural...nedir bu boncuk sevdası yaa üçlü kendinden boncuklu fırdöndü miss maceraya gerek var mı

vural...nedir bu boncuk sevdası yaa üçlü kendinden boncuklu fırdöndü miss maceraya gerek var mı
Abi aslında dediğin gibi meceraya pek gerek yok o an elde malzeme olmayınca farklı takımlar deniyor insan bu gün mesela gittim cevap abiden 2 li fırdöndü aldım bu fırdöndü de çok güzel çalışıyor.

fff2920f6e38e16b8adcac8c8b33f398.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamun aleyküm bu aparatta kullandığınız işler kalınlıkları ve malzemeler nasıl biraz anlatabilirmisiniz vural bey

A.S malzemeler ana beden ıcın 0,35 mm orgu mısına 2 adet fırdondu bı bıktar boncuk 1 adet gezerlı fosforlu fırdondu rapala bedenı ıcınde kullanılan ıp olta dukkanlarında satılan kursun ıpı .pek anlatılıcak bır takım degıl aslında cok basıt bır takım.

20161114_215504.jpg
Son tahlilde kursun degistirmeye daha da musait yaptigim kursun bedeni sifir tirnak minimum aparat az ve öz oldu ben begendim,
Bunu deneyip olumlu/olumsuz yonlerini aktarmaya calisicam,
Saygilar

47544 dosyayı görüntüle
Son tahlilde kursun degistirmeye daha da musait yaptigim kursun bedeni sifir tirnak minimum aparat az ve öz oldu ben begendim,
Bunu deneyip olumlu/olumsuz yonlerini aktarmaya calisicam,
Saygilar
Firdondunun yerine klips takmak daha mantikli diilmi tak sok daha basit

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Firdondunun yerine klips takmak daha mantikli diilmi tak sok daha basit

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sence ben de daha basot kacmayi bilmez miyim? 🙂
Lakin gun sonunda rapala bedenine bak en cok kursunun ordaki klipse dolanir hatta direk asinma sonucu ordan kopar,
Gun boyu bir trofe denk gelir o da asinan ve dolanan gam yapan yerden koparsa uzulursun,
Cok onceleri basima gelmisti ordan biliyorum 😉

Türkiye'den bu kadar yüklenince adamları kendimize benzettik sonunda🙂
062 $/adet fiyat ne olmuş bakar mısınız?
(link)

Nacizane bir öneride benden olsun. Normalde bu düzenek piyasada satılıyor. Ama ben çok pahalı bulup kendim yapmaya karar verdim.
e29d142ae2ccf8a1c56c114714f1cb36.jpg
2f5b4039520d33d23128b1992cbe6547.jpg
birisi sıkıştırmalı diğeri ise klipsli model. Sıkıştırmalı düzenekte Kösteğin veya bedenin dolanma olasılığı çok daha düşük.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gazi eline sağlık yakından inceleme fırsatım oldu 10 mumero olmuş 🙂

100 atista bir kere bile dolanmadı , fırdondu klips vs.. Olmadığından her av değiştirmeye gerek bile yok .

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back