@ozgurarslan'dan balıkçılık hakkında genel bilgiler...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Türkiye'den bu kadar yüklenince adamları kendimize benzettik sonunda🙂
062 $/adet fiyat ne olmuş bakar mısınız?
(link)

Bu aralar aliexpress'in genelinde bir fiyat fırlaması söz konusu.
Kur artışı yetmezmiş gibi fiyatlar da uçtu. Bir süre ara verdim mecburen..

Nacizane bir öneride benden olsun. Normalde bu düzenek piyasada satılıyor. Ama ben çok pahalı bulup kendim yapmaya karar verdim.
e29d142ae2ccf8a1c56c114714f1cb36.jpg
2f5b4039520d33d23128b1992cbe6547.jpg
birisi sıkıştırmalı diğeri ise klipsli model. Sıkıştırmalı düzenekte Kösteğin veya bedenin dolanma olasılığı çok daha düşük.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gordugum en basarili en teferruatsiz (tirnaksiz) kursun bedeni bence de dolanma riski minimumdur ,
Lakin beni tek dusunduren biraz olsun esneme yapmadigi icin atis esnasinda sikinti yaratir mi?
Iyi mi olur esnemesi kotu mu olur onu bilemedim

Sence ben de daha basot kacmayi bilmez miyim? 🙂
Lakin gun sonunda rapala bedenine bak en cok kursunun ordaki klipse dolanir hatta direk asinma sonucu ordan kopar,
Gun boyu bir trofe denk gelir o da asinan ve dolanan gam yapan yerden koparsa uzulursun,
Cok onceleri basima gelmisti ordan biliyorum 😉
Huyundanmidir suyundanmidir bilmem bende pek dolanmadigi icin ole sormustum amma elbet vardir bundada bir keramet haklisin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

47544 dosyayı görüntüle
Son tahlilde kursun degistirmeye daha da musait yaptigim kursun bedeni sifir tirnak minimum aparat az ve öz oldu ben begendim,
Bunu deneyip olumlu/olumsuz yonlerini aktarmaya calisicam,
Saygilar
İlker selamlar. Atışlarda uygulanan gücü biliyorsun. Eğer şu kullandığın split ring diye tabir ediken halka bizim sahtelerden çıkan halka ise ona güvenme cart diye sıyrılır baskı yüzünden. Senin merada yaya çok kaza yaşanması Allah korusun.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim aldığım satıcıda hala 64cent
(link)

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sipariş vermeyi denediğinizde stok durumu yok diyor, 3 adetten fazla siparişi geçmeye kalktığınızda 1,14 $ nakliye istiyor. Velhasılkelam olmayan stok için fiyatlandırma politikası. (Tekno marketler yapar, bilirsiniz sırf sizi sayfalarına çekebilmek için, ''bizde 1500 daha ucuz, sayfaya gittiğinizde; maalesef bu ürün stoklarımızda tükenmiştir..🙂 🙂 🙂 '' mantığı.

İlker selamlar. Atışlarda uygulanan gücü biliyorsun. Eğer şu kullandığın split ring diye tabir ediken halka bizim sahtelerden çıkan halka ise ona güvenme cart diye sıyrılır baskı yüzünden. Senin merada yaya çok kaza yaşanması Allah korusun.

Yoook aman diyim simdi boyle bir sey yaptim olurda biri dener onlardan kullanmasin,
Okumanin saglam olanlarindan taktim kardesim hatirlatman iyi oldu,
Gorusuruz

Yoook aman diyim simdi boyle bir sey yaptim olurda biri dener onlardan kullanmasin,
Okumanin saglam olanlarindan taktim kardesim hatirlatman iyi oldu,
Gorusuruz
Valla sakat iş sağlamsa sıkıntı yok ama kendo mendo halkasından yaparlarsa geçmişler ola şimdiden

İlker rahat açıyor halkayı. Ona göre iyi takım. Ben linkini verdiğim klipsin tırnağı içe dönük klipsi deneyeceğim gelince.
İlker paraşüt ipinin aşınmış olanı yeniden koptu, biraz şüpheler oluşmaya başladı bende, ama bakalım daha. Sadece kurşun gitti bu sefer.
Bu avda 28 parça aldım galiba ama zevkli bir av değildi, mücadele edecek kuvvetle balık az.
0.12 hercules ipi denemeyi unuttum. Sözkonusu çelik hazır takımı da.
Cevat Abi nin sattığını bilmiyordum, gittiğimde oradan alırdım yoksa, ben bizim ülkede satan yok diye biliyordum. (iki fırdöndüden üçlü fırdöndü gibi olan şeyi diyorum).
Bursa'ya ufaklığın yanına geldim, telefondan kısa kısa yazıyorum. 🙂

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gordugum en basarili en teferruatsiz (tirnaksiz) kursun bedeni bence de dolanma riski minimumdur ,
Lakin beni tek dusunduren biraz olsun esneme yapmadigi icin atis esnasinda sikinti yaratir mi?
Iyi mi olur esnemesi kotu mu olur onu bilemedim
Kullandığın kamış sert aksiyonlu ise daha açık atışlar yapacağını garanti ederim kardeşim .

Beraber av yaptığımız ersen abimiz var geçen sene den bu yana kullanıyor hemde aynı takımı kopana kadar devam diyor

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back