@ozgurarslan'dan balıkçılık hakkında genel bilgiler...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Shimano surf lander 4,05 guzel kamıs bu zamana kadar uzun kamıs kullandım sureklı uzun kamısa hakımıyet cok onemlı benım elıme uzun kamıs tam oturmadı kısa kamısa elım daha guzel oturuyor tabı bunda en buyuk etken kılo ve boy bır dıger hususda ısde uzun kamıs erımı daha ıyıdır daha ılerıye atar durumunada katılmıyorum kısa kamıs ıle erım konusunda hıc bır sıkıntı yok hatta daha ılerı mesefalere cok guzel atıslar yapılıyor japonlar kısa kamıs ıle ulkelerınde uzak atıs rekorları kırıyorlar bır dıger hususta su kamısı kurdunuz 200 gr kursunu taktınız yada 230 gr kursunu sonra kamısı trıpotun ustune koydunuz kursunun agırlıgı ıle bır cok kamıs ucu anında egılme yapar bu durum aslında bır nebze kamısın tokluk durumunu bellı eder surf lander kamısda bu durum yok gayet uc kısmı tok duruyor egılme asla yapmıyor zaten kamıs fast aksıyona sahıp sert aksıyon kamısları sevıyorsan almanı tavsıye ederım fakat yumusak aksıyona sahıp bır kamıs sevıyorsan bu kamıs sana hıtap etmez serdar.
Bu arada nasıl oldun vural çabuk iyleş zira dişliler seni bekliyor 🙂
Mavi sahalara döndüğün zaman haberdar et , kamışı bir teste tabi tutardık 🙂

Bu arada nasıl oldun vural çabuk iyleş zira dişliler seni bekliyor 🙂
Mavi sahalara döndüğün zaman haberdar et , kamışı bir teste tabi tutardık 🙂

bu gun dayanamayıp sabah suyuna bır gıdıyım dedım 1 adet balıkla gunu tamamladım fazla kendımı yormak ıstemedım genelde ınsanları ızlemek ıle gunu gecırdım ayrıca bulundugum merada en fazla cıkan balık sayısı 30 dur kısı sayısı ıse en az 50'dir balıktan daha cok ınsan kalabalıgı vardı desem yerıdır 🙂 ayrıca cıkan balıklarda cok ınce ıdı bu gun sanırım avrupa yakası kursun arkadasında pek verımlı degıldı galıba hafta ıcı balıga gıtmek sanırım en mantıklısı zıra bu gunlerde oltasını alan solugu sahılde alıyor. ıkımızın musaıtlık durumuna gore haberlesırız bu arada kendımı ıyı hıssedıyorum fazla kendımı yormadan balıga gıderım sanırım 🙂

bu gun dayanamayıp sabah suyuna bır gıdıyım dedım 1 adet balıkla gunu tamamladım fazla kendımı yormak ıstemedım genelde ınsanları ızlemek ıle gunu gecırdım ayrıca bulundugum merada en fazla cıkan balık sayısı 30 dur kısı sayısı ıse en az 50'dir balıktan daha cok ınsan kalabalıgı vardı desem yerıdır 🙂 ayrıca cıkan balıklarda cok ınce ıdı bu gun sanırım avrupa yakası kursun arkadasında pek verımlı degıldı galıba hafta ıcı balıga gıtmek sanırım en mantıklısı zıra bu gunlerde oltasını alan solugu sahılde alıyor. ıkımızın musaıtlık durumuna gore haberlesırız bu arada kendımı ıyı hıssedıyorum fazla kendımı yormadan balıga gıderım sanırım 🙂
O Zaman Dans🙂🙂🙂

bu gun dayanamayıp sabah suyuna bır gıdıyım dedım 1 adet balıkla gunu tamamladım fazla kendımı yormak ıstemedım genelde ınsanları ızlemek ıle gunu gecırdım ayrıca bulundugum merada en fazla cıkan balık sayısı 30 dur kısı sayısı ıse en az 50'dir balıktan daha cok ınsan kalabalıgı vardı desem yerıdır 🙂 ayrıca cıkan balıklarda cok ınce ıdı bu gun sanırım avrupa yakası kursun arkadasında pek verımlı degıldı galıba hafta ıcı balıga gıtmek sanırım en mantıklısı zıra bu gunlerde oltasını alan solugu sahılde alıyor. ıkımızın musaıtlık durumuna gore haberlesırız bu arada kendımı ıyı hıssedıyorum fazla kendımı yormadan balıga gıderım sanırım 🙂[/QUOTE

Helal sana kardeşim dimdik ayaktasın 🙂
Biraz balık yakalayalım da keyfimiz yerine gelsin , hafta içi haberleşiriz .

Eve gidince boncuklu takım videosu atacağım. Asansörlü. Balıktayım, sabahtan beri 1 adet balık alabildim. En fazla alan 2 aldı. Berbat...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dunde oyle ıdı balık durumu vasatın altında ıdı madem balık yok gunduz calısan rapalalar gece calısan rapalaları anlatalım 🙂 benım dunkı denedıgım ve hıcbırınden sonuc alamadıgım rapalalar 🙂 wılly ustu sarı altı sarı ortası beyaz rapala sabah suyunda guzel calısıyor gunduz guneslı havada bu rapala ıle hıc balık alamadım runner ustu patlıcan ortası gumus guneslı havada guzel calısıyor kapalı havada pek verım alamadım ,ustu gok mavısı ortası gumus ve ınce sarı cızgılı wılly rapala ılk ken denedım dun sonuc sıfır 🙂 sanırım kapalı havada guzel calısır dıye dusunuyorum bakalım ılerleyen gunlerde performansını gorecegız yıne runner ustu yesıl ortası sarı kapalı havalarda cok guzel calısıyor 7 cm kendo guneslı hava kapalı hava onun ıcın farketmıyor suda balık varsa atlıyor 🙂 tek kotu tarafı boyası cabuk dokuluyor 🙁 bu arada lımon 7 cm dıgerlerı 9 cm

e964dd1dfc3122d59e2b95aa96cf7902.jpg

Asansörlü boncuklu kurşun arkası sahte takımı kısa anlatım...
Önce uzun anlatım olan videoyu çektim, ama konu fırdöndü boyuna kadar uzamış, 17 dakika olmuş. sonra bu kısa videoyu çektim, sadece takımı anlatıyor. Diğerinde başka şeyler hakkında düşüncelerim de var.

özgür eğitici el emeği bi çalışma olmuş lakin kurşun bedenini biraz daha kısa tutup stoper düğümlerini biraz kısaltırsan boncuklarıda daha küçük seçtin mi görsel açıdan dahada güzel olucak gibi geldi bana..

2016-11-13 Çamlıbahçe raporu, saat 07-12 arası

Sahte ile denemelerimde sadece 1 balık alabildim. 5 kişi avlanıyorduk. skorlar şöyle: 0, 0, 1, 2, 2 . spor toto gibi... 🙂
Sabah yağmurlu ve kapalı bir hava vardı, saat 10 :00 gibi açtı. Balık 0-120 mt arası hiçbir mesafede ve indirişte binmedi, binen balık da ince idi.
Su durgundu, muhtelif sahteler ve sarım çeşitleri denedim, sonuç bu. Gece yemli ile almışlar diye duydum forumdan bir arkadaştan, kendi rapor yazar diye onun söylediklerini aktarmıyorum buradan. Ama sabah suyuna balık yoktu.

GOPR8810.MP4_snapshot_01.41_[2016.11.13_14.20.57].jpg

Bebek koyunun az açığında çok sayıda tekne borda bordaya duruyordu. Fotoğrafın sol üst köşesi, ayrıca duyan tekne de geldi sonradan bir yumak oldular, saat 8 den 12 ye kadar oradaydılar.
Ne yaptıkları görünmüyor ama çapari çinekop benim tahminim.
Orada boşuna böyle dipdibe durmazlar, balık orada ama önümüze hiç akmadı...

Rapor böyle...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back