Palamut Akya ve Barakuda rapala ve kefale saldırı videosu sualtı çekimi.

metehansamim

Daimi Üye
Tepki
3,660
Ödül
103
Palamut Akya ve Barakuda rapala ve kefale saldırı videosu sualtı çekimi.
<iframe width="853" height="480" src="
" title="Palamut Akya ve Barakuda balığı rapala ve kefale saldırı videosu. Tekneden balık avı su altı çekimi." frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Görüntüler müthiş. Fakat bir şey dikkatimi çekti, sadece ilk balık rapalaya yakalanıyor, diğerleri o yem takma aparatına takılan ölü balıkla ile kandırılmış. Rapala ile kandırılmaları daha kolay olmuş sanki 🙂

Acaba sahtenin yaydığı titreşim ve çıkardığı daha mı cezbedici ?

Yalnız videoyu kaynak belirtmeden kullanman içerik sahibini doğal olarak rahatsız etmiş. Pek etik de olmamış açıkçası.

Yalnız videoyu kaynak belirtmeden kullanman içerik sahibini doğal olarak rahatsız etmiş. Pek etik de olmamış açıkçası.
insanlar güzel bişeyler görsün diye uğraşıyoruz , derlemeler yapıyorum, menfaatim yok bişeyim yok .... Sende onamı takıldın kardeşim ?? Burda belirtme ihtiyacı hisstmişsin üşenmeden yazmışın

Metehan Bey evet üşenmedim ve yazdım düşüncelerimi. Gayet de iyi yapmışım. Konuya ve cevabınızda dair söyleyecek elbette bir şeyler var ama üslubunuz ve hitap şeklinizden ötürü yazmaya değer görmüyorum. Emeğe saygı diyerek başlıktan ayrılıyorum beyfendi !

Back