Penn Battle mı Penn Battle 2 mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan senihcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni makinemin siparişini verdim . Cinnetic Cinergy Devil 5500X aldım güzel bir indirim yapılınca dayanamayıp 🙂
Sevgili Senih;
Yeni makinen hayırlı olsun,kazasız belasız bereketli avlarda kullanmanı temenni ederim.
Siftahı Darboğaz' da yapacağına göre,umarım bol trofe Antenli Mercan'lar ile güzel bir başlangıç yapar,Pazartesi günü'de forumda av raporunu açarsın.
Her daim rast gelmesi dileğiyle. 🙂

Son düzenleme:
penn ler shimanolar bahsederken ters köşe yaptın be abi 😛 😛
Abi valla Shimano Spheros veya penn conflict en iyi fiyat hangisi için alırsam onları alacaktım 😀 Ama banada ters köşe oldu en iyi fiyatı Cinneticten aldım 🙂 Özellik olarakta baya iyi görünüyordu satan kişide güvendiğim biri conflicttende spherostanda çok daha iyi deyince bunda karar kıldım bakalım hayırlısı . İnşallah makine bugün elime gelecek cumarteside ilk avını yapacak inşallah yorum yaparım makine ile ilgili 🙂

Sevgili Senih;
Yeni makinen hayırlı olsun,kazasız belasız bereketli avlarda kullanmanı temenni ederim.
Siftahı Darboğaz' da yapacağına yapacağına göre,umarım bol trofe Antenli Mercan'lar ile güzel bir başlangıç yapar,Pazartesi günü'de forumda av raporunu açarsın.
Her daim rast gelmesi dileğiyle. 🙂
Önder abicim çok teşekkür ederim . İnşallah bereketli bir av olurda burda güzel bir konu açmak nasip olur hem yeni makine hemde balıklarla ilgili 😀

Çok güçlü, güzel ve beklentilerini fazlası ile karşılayacak bir makine, hayırlı olsun kardeşim. Cinnetic ülkemiz piyasasında yeni bir ürün olmasına karşın kısa sürede fiyat performans olarak kendini kanıtlamayı başarmıştır.

Back