Ankara'dayken avını sıkça yaptığım ve bana göre alabalık haricinde avı en keyif veren tatlı su balığıdır kendisi👍
Hele bunların kilo üstü olanlarını bir denk getirirseniz "baltabaş karagöz" tuttuğunuzu zannedebilirsiniz😆
Kıyıya kadar getirdiğim kilo üstü perchlerden birinin 1,2pe daiwa Tournament (8x) ipi bir anlık boşluk verince gözümün önünde kafa atarak patlatması hala gözümün önündedir.😢
Kanımca avı turnadan kat be kat zevklidir ki favori avları turna olan birçok arkadaşımın fikirlerini değiştirmesine sebep olmuştur😀
İstanbul içinde bu denli av veren bir mera bulabilmeniz bence çok büyük bir şans Yasin bey, eğer "malum zevat" merayı kurutmazsa önümüzdeki sene aynı merada son derece keyifli avlar yapabilirsiniz👍
Hatta birgün beni de bu merada gittiğiniz bir ava davet ederseniz seve seve bu davete icabet edeceğimi de bilmenizi isterim 🙂
Bu balığı avlamak için ihtiyaç duyabileceğiniz sahteler konusunda bilgi isteseydiniz bir sürü şey anlatabilirdim ama görüyorum ki bu konuda herhangi bir şeye ihtiyacınız kalmamış😆😉
Bu durumda size keyifli avlar diliyorum.😉🙂😎