Plat.co Alışveriş süreci

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan casasera
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ok. Sağolun. Anladığım kadarıyla öncelikle sipariş oluşturuyoruz ondan sonra kargo hesaplayıp mail atıyorlar üyelik mail adresimize. Ona göre devam edip etmemeye mi karar veriyoruz? Hiç kredi kartı numarası istemedi çünkü şu ana kadar.
Evet. Cevap gelir yarın.

Plat in stoklari hiçbir zaman güncel değil.. Stok durumuna bakıp 1-2 güne kadar ödeme linki gönderiyorlar.. Büyük ihtimalle 3000 japon yeni civarı kargo ücreti çıkartırlar.. Bide bunlarda taşıma komisyonu diye bi saçmalık var oda 350 yen civarıdır.. Fiyat şiştikçe şişiyor..

Ben plata mail mesaj attim 4 ya da 5 herhangi bir donus olmadi 1 ay olucak nerdeyse
Genellikle dönüş olmuyor ama sepete bir ürün atıp satın aldığınız da ürün stokta yoksa bi gün sonra dönüş oluyor.. Ben digitakayi tavsiye ederim ürün çeşidi plat a göre az ama stokları güncel ve güvenilir..

Genellikle dönüş olmuyor ama sepete bir ürün atıp satın aldığınız da ürün stokta yoksa bi gün sonra dönüş oluyor.. Ben digitakayi tavsiye ederim ürün çeşidi plat a göre az ama stokları güncel ve güvenilir..
Zaten bakinca stoklarinda aradigim urunler yok hic 🙁

Back