Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rapala bedeni için misina önerisi

kdbruynee

Üye
Adı
Harun
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamlar herkese boğazda kurşun arkası rapala bedeni için 0.30mm flourocarbon kaplama misina kullanabilir miyim? (Şu anda 0.35mm monomisina kullanıyorum.)Avın verimini arttırır mı? Aşağıdaki misinayı almayı düşünüyorum.

ahmedoluk

Üye
Aleykümselam, mono veya florokarbon kaplama farketmez, ne kadar ince o kadar avcı oluyor bence. Gam yapmayan, dolaşınca kolay açılacak misinalar tercih etmeli. Bunun eski tip etiketli 500 mt 0.30u var bende, sağlam, palamut falanda çektim sıkıntı yok ama dolaşıp açınca düzelmiyor bir daha, fazla gam yapıyor, sürekli değiştirmek gerekiyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kdbruynee

Üye
Adı
Harun
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Var mıdır hocam misina tavsiyeniz
Aleykümselam, mono veya florokarbon kaplama farketmez, ne kadar ince o kadar avcı oluyor bence. Gam yapmayan, dolaşınca kolay açılacak misinalar tercih etmeli. Bunun eski tip etiketli 500 mt 0.30u var bende, sağlam, palamut falanda çektim sıkıntı yok ama dolaşıp açınca düzelmiyor bir daha, fazla gam yapıyor, sürekli değiştirmek gerekiyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arifatas

Üye
Adı
Hacı Arif ATAŞ
Kan Grubu
O Rh Pozitif

smhcnr

Üye
Ben Çakal burnuna gittiğim için ince kullanmıyorum. 0,27 ve 0,28 kullanıyorum. Çünki 250 gr'a kadar kurşun atmak gerekebiliyor. Çaparilerim bugüne kadar patlamadı. Sarıkanat çinekop için de akıntının olmadığı yerlerde ince beden kullanılabilir ama ben onda da aynı bedenleri kullanıyorum. Burun bahçeye son gittiğimde neredeyse en fazl balığı ben aldım bu takımlarla. 30 parçaya yakın.