Rapala Boyama Kalemi Yada Sprey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Airbrush ile boyamada mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz... File yardımı ile pul desenleri oluşturabilirsiniz... Ama boyamanız sanırım kalıcı olur...
Ojenin avantajları ve dezavantajları var... Airbrush kadar muntazam bir boyama olmaz... Belirli kullanımda oje dökülür... Ama istediğiniz zaman silebilir yeni renklendirmeler yapabilirsiniz... Maliyeti airbrusa göre çok daha düşük.. Gagalı sahtelerin son 2 si son 2 barakuda da iş yapmıştır... 2. resimin kuyruk kısmına bakarsanız Permanent Maker kalemle boyanmış yeşil bir nokta göreceksiniz... Belki kalem ile boyamanın sonuçları hakkın size fikir verebilir... Oldukça başarılı... GAgalı sahtelerin sonuncusu tırnak cilası içine katılan sim ile yapılmıştır... Simin boyası cilanın içine karıştığı için yeşilimsi bir renkte... Ayrıca ojeye eklenmiş fosfır sayesinde rahatsız etmeyecek bir forsfor görüntüsü vardır... Fazla forforun balığı rahatsız edeceğini düşündüğüm için fosfor miktarını az tuttum... Malum barakudalarda fal taşı gibi göz var 🙂
Su sütü sahteler hariç hepsi beyaz sahtelerin boyaması ile elde edilmiştir. Kırmızı kafalar, neon sırtlar ve turuncu altlar hepsi oje ile yapılmıştır..

Airbrush ile boyamada mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz... File yardımı ile pul desenleri oluşturabilirsiniz... Ama boyamanız sanırım kalıcı olur...
Ojenin avantajları ve dezavantajları var... Airbrush kadar muntazam bir boyama olmaz... Belirli kullanımda oje dökülür... Ama istediğiniz zaman silebilir yeni renklendirmeler yapabilirsiniz... Maliyeti airbrusa göre çok daha düşük.. Gagalı sahtelerin son 2 si son 2 barakuda da iş yapmıştır... 2. resimin kuyruk kısmına bakarsanız Permanent Maker kalemle boyanmış yeşil bir nokta göreceksiniz... Belki kalem ile boyamanın sonuçları hakkın size fikir verebilir... Oldukça başarılı... GAgalı sahtelerin sonuncusu tırnak cilası içine katılan sim ile yapılmıştır... Simin boyası cilanın içine karıştığı için yeşilimsi bir renkte... Ayrıca ojeye eklenmiş fosfır sayesinde rahatsız etmeyecek bir forsfor görüntüsü vardır... Fazla forforun balığı rahatsız edeceğini düşündüğüm için fosfor miktarını az tuttum... Malum barakudalarda fal taşı gibi göz var 🙂
Güzel bilgiler için tşk bu arada ömrümde barukudayi hiç görmedim hatta balıkçıda bile görmedim 🙂 keşke buralarda olsada onunda zevkine varsak eminimki güzel bir avlanma sitilidir .

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boya'ları dökül'müş ve renk'ini beğenmediğim rapala'ların
Airbrush ile boya'ma ve vernik ile yaptığım bir kısım rapala'lar
renk'ler yanar-döner ama fotoğraf'ta tam belli olmuyorlar!

WgnDGL.jpg

aşağıda'ki fotoğraf'ta sol taraf'taki ufaklığın kırmızı kafa Airbrush ile yapıldı!
sağ taraf'taki kırmızı oje ile yapıldı,,

ZMD39A.jpg

@Ercüment 'Abi

Söyle boyalar gozume ılıstı bır arkadas bu boyadan almıs ve memnun kalmıs asagıdakı ornek calısmasını bu marka boyalardan yapmıs aırbrash henuz elıme gecmeden sımdıden boya arastırmasına baslıyım ıstedım 🙂

pGoag0)

pGoag0.jpg

ROV4Y1.png
bunlar Airbrush boyası
su bazlı olması lazım zannedersem,
fiatlar ne ?

evet abı aırbrash maket boyası 17 ml 10 tl ayrıca cabuk kuruma ozellıgı varmıs. rapalanın ustunde guzel duruyor boya.
Benim bütçeye göre pahalı !
10 lira'lık akrilik boya ile yüzlerce rapala boyanır
ama
kalemi çabuk tıkıyor,
bu boyadan sonra vernikleme işlemleri nasıl oluyor acaba,
epoksi sürülse harika olur.

Benim bütçeye göre pahalı !
10 lira'lık akrilik boya ile yüzlerce rapala boyanır
ama
kalemi çabuk tıkıyor,
bu boyadan sonra vernikleme işlemleri nasıl oluyor acaba,
epoksi sürülse harika olur.

ben tek kat bı fırca yardımı ıle epoksı surmeyı dusunuyorum abı. akrılık boyayı ılceltsek vernık ıle olurmu pekı abı ? 17 ml ıle nekadar rapala boyanır sence abı ? buda akrılık boya ımıs bu arada.

Back