Rapala Boyama Kalemi Yada Sprey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok tsk abı sagolasın acemılıgımı atmak ıcın ılk denemelerı Blue Fishlerden yapım dedım bır kac malzeme eksıklıgım var boya bandı tımsah agızı vs gıbı su ankı yaptıgım cok acemı ısı oldu ılk elın gunagı olmaz derler 🙂 epoksı surdum son kat kurumasını beklıyorum bakalım kuruyunca ne hale benzıcek bende cok merak edıyorum guzel hobı yanlız cok ugrastırıcı ayrıca bu uygulamayı yapmak ıcın balkon yada teras vs gıbı alanlarda yapmak lazım evın ıcersınde bu uygulama yapmak saglık acısından ıyı olmaz dıye dusunuyorum bakalım balkonda bır yer ayarlıcam kısa zaman ıcersınde.
Bu tür çalışmalar sırasında açığa çıkan koku kapalı mekanlar için ciddi bir sıkıntı zaten.. Ben de terasta yapıyorum. Blue fishler bu tip denemeler için en uygun sahteler. Ama senin şu an yaptığın iş gerçekten ben de dahil pek çok kişi için iyi bir tecrübe.. Nasıl bir alette hangi boya türleri aleti tıkamadan daha iyi bir renkle en iyi sonucu verir, epoksi sonucu ne dereceye kadar etkiler? Hele hele ucuz sahtelerde sonuç sırf bu şekilde boyamalardan sonra değişir mi? Merak ettiğim bu konularda, şu yaptığın denemelerden yararlanmak isterim.. Kolay gelsin, iyi çalışmalar..

Daha önce alışveriş listeme eklediklerim vardı... Ama hiç anlamadığım bir alan olunca güvenip almamıştım... Benzer ürünlerden mi onu merak ettim Enez...
rJVa0z.png

aldığı bu fotodan tanırsın zaten .. ortalama fıyatlar 45-55 arası gıdıp gelıyor benımde acaıp nıyetım var aslında

çok pis gaza gelıyorum şu air brush işinde 😀 güzel olmuş elıne saglık

Iyı dıleklerınız ıcın cok tsk ederım sagolun daha guzellerını yapmak sıze nasıp olur ınsallah .ugrastırıcı bır hobı ılk baslarda benımde cekıncelerım var ıdı ya beceremezsem dıye tereddut edıyor ıdım gozumu kapadım bodozlama daldım ısın ıcıne 🙂 bakalım bu seruven bızı nerelere goturucek korkum sahtenın agırlıgı artmaması ınsallah agırlık artmaz bakalım ılk etapta yaptıgım uygulamayı denızde denıyecegım ınsallah sıkıntı cıkarmaz 🙂

Vural airbrushı aliexpresten aldın sanırım... Link verebilirsen sevinirim 🙂

abi cok ozur dılerım balıkta ıdım mesajını telefonda goremedım pc gecınce gerıye donuk mesajlara bakınca mesajını gordum abı aldıgım urun bu urun
(link)

komparosorlu olsa airbrash daha guzel olur abı he bu ıs goruyormu su an ıcın ıs goruyor aman aman cok kalıtelı bır urun degıl tabıkı ama dedıgım gıbı ıs goruyor. elım henuz aırbrash alısamadı bakalım yap boz yaparak alısıcaz 🙂 bu arada abı senın rapalaya yaptıgın folyo yapıstırıcı lınkı atabılırsen cok sevınırım yapmıs oldugun folyoyu rapalaya uygulıcam sonrasında aırbrash ıle boyamayı dusunuyorum 🙂

bu chıne rapalanın yuzusu cok hosuma gıdıyor bu urunden alıp airbrash ıle boyamayı dusunuyorum

WG9gZY.png

@shimano
efemdim yakında size şu soru sorulabilir ,yapacağınız sahteler için bir marka düşündünüz mü 🙂
valla bravo ne diyim helal olsun ...

@shimano
efemdim yakında size şu soru sorulabilir ,yapacağınız sahteler için bir marka düşündünüz mü 🙂
valla bravo ne diyim helal olsun ...
bızımkısı hobı hocam bazı sahtelerde ınsan farklı renk olmasını ıstıyor ayrıca her rengı bı sahtede bulmak zor oluyor bu yuzden begendıgım sahtelerı begendıgım renklerde boyayıp kullanmayı dusunuyorum ayrıca ıyı dıleklerınız ıcın cok tsk ederım sagolun.

Back