Rota Martı Kamaralı 425 Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mamuli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence şikayet edin birde otekneyle denize açılmayın suyun ordan girmesi çok tohaf demekki altı su dolu bi şırıngayla delikden boyalı bi sıvı basın bakın bakalım dışardan nerden çıkıyor mürekkep olabilir yada mazot yağ filan eyer çıkmıyorsa kesinlikle binmeyin
Bu hafta inşallah bir şekilde çözüm bulmaya çalışacağım. Bu benim 2. teknem ama bitirdi beni hem zaman olarak hemde moral olarak 😕

Hocam buyuk gecmis olsun. O tekneden hayir gelmez. Tuketici haklarina sikayet edin ve tekneyi geri verin. Kusurlu mal. Bu firmanin bu kadar titiz oldugunu ogrendigim iyi oldu! Roda 660 hayraniydim. Simdi sogudum!

Çok teşekkür ederim. Tüketici haklarını teslim zamanı geçikince denemiştim. Fakat belli bir fiyat limiti var mesela 3.000 tl alış veriş değeri bu rakamdan büyükse tüketici mahkemelerine yönlendiriyor. Maalesef firma sahibi çok ciddiyetsiz ne işine ne malına sahip çıkıyor pişkin bir adam. 660 alsanız dahi kullanılmış almanızı tavsiye ederim.

Şaka gibi. Tam bir paranla rezil olma örneği. Allah yardımcınız olsun. Umarım en az maddi ve manevi zarar ile atlatırsınız.

Yasin abi evet sözleşme yapıldı teknenin özellikleri ve teslim tarihine kadar ama karşıdaki firma sahibi o kadar vurdum duymaz ki, 1 hafta 10 gün idare edelim dedim evrakları çıkardım mahkemeye giderken bu hafta teslim edeceğiz deyince lanet olsun deyip uğraşmaktansa 1 hafta daha bekliyor insan. Maalesef parasını da peşin verdim aynı gün :aglyrmngaa:
Güzel kardeşim. Tekne gerçekten tamir olmayacaksa hemen bir avukatın yolunu tut. Zaman geçirmeden şikayetçi ol. Yavşak yavşak iş yapan esnafı dürüst satıcıların arasından ayıramayız yoksa. Başkasının başı yanmasın.

Avukat arkadaşın arasın telefonla onlar konuşmasını bilir. Tamir masrafını vs ödettirir.

Şaka gibi. Tam bir paranla rezil olma örneği. Allah yardımcınız olsun. Umarım en az maddi ve manevi zarar ile atlatırsınız.
Murat abi rezilliği geçtim insanın sinirleri yıpranıyor yoruyor insanı ne sende nede çevrende huzur kalmıyor. İnşallah abi

Güzel kardeşim. Tekne gerçekten tamir olmayacaksa hemen bir avukatın yolunu tut. Zaman geçirmeden şikayetçi ol. Yavşak yavşak iş yapan esnafı dürüst satıcıların arasından ayıramayız yoksa. Başkasının başı yanmasın.
Yasin abi bakalım işte bu hafta bir yere bağlayacağız artık. Umutluyum 🙂

Back