Ryobi Acil Yardım

Senolsyhbyz

Aktif Üye
Tepki
323
Ödül
73
Ustalarım herkese merhaba öncelikle ryobi new ecusima makinamın bakımını yapmak ıcın dıslılerıne kadar butun parcaları soktum yagladım hepsini yerlerıne tatktım ama makınayı elımle hızlı sekılde geriye dönüş yaprtırdgım zaman geri dönmeyi kapatsam da geri dönemye devam ediyor ama makına dururken ve yavas gerı döünş yaparken gerı donusu kapatınca gerı dönmüyor. Sorun ne olabilir veya ryobinin servisini kim yapıyor nereye götürmeliyim.

Ustalarım herkese merhaba öncelikle ryobi new ecusima makinamın bakımını yapmak ıcın dıslılerıne kadar butun parcaları soktum yagladım hepsini yerlerıne tatktım ama makınayı elımle hızlı sekılde geriye dönüş yaprtırdgım zaman geri dönmeyi kapatsam da geri dönemye devam ediyor ama makına dururken ve yavas gerı döünş yaparken gerı donusu kapatınca gerı dönmüyor. Sorun ne olabilir veya ryobinin servisini kim yapıyor nereye götürmeliyim.
İstoç da Marmara Balık,
Üsküdar da Yıldız Balık Servis hizmeti veriyor.

Aynısı ap power da başıma geldi 10 kere daha söktüm taktım işin içinden çıkamadım Marmara balıkçılığa götürdüm hallettiler 🙂

Yine bir arkadaşımın söylemesine göre içinde hilal şeklinde iki tane yay var onları plastige dogru sekilde yerleştirince sorunun düzeleceğini söyledi
2 gundur sokup takıyorum olmuyor dedğin gibi o ıkı yayı da doğru sekılde takıyorum vıdeolarını buldum bırebır aynı yapıyorum yıne olmuyo olmadı marmara balıkcılıgın yolu gözükecek

Back