Sabah Suyu Levreği.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taskin90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler Taşkın
Güzel bir av olmuş.
İyi ki iç sesini dinlememişsin.. 🙂
Aynen öyle aslında levreğe giderken basınci azami sekilde dikkate alirim. Gectigimiz 10 gun boyunca basınç 1020 ile 1027 arasinda oldukca ust degerlerde gezdi fakat yalnizca ispendek alabilmistim. bugun dusuk diyebilecegimiz 1012 de bu beyfendi geldi. fakat meradaki tek balik oldu nerden bakarsak bakalim yuksek basinc sahteye gelen balik sayisinda mutlak artisa sebeb oluyor 🙂

Demek burdasın 🙂 bir bakayım yanımdaki şanslı kişi belki forumdandır dedim ve doğru tahmin etmişim. Hemen solundaki “Yardım lazım mı?” diyen fakir de benim Taşkın kardeşim. Avın çok güzeldi birkez daha buradan tebrik ediyorum. Birlikte nice avlara..

Demek burdasın 🙂 bir bakayım yanımdaki şanslı kişi belki forumdandır dedim ve doğru tahmin etmişim. Hemen solundaki “Yardım lazım mı?” diyen fakir de benim Taşkın kardeşim. Avın çok güzeldi birkez daha buradan tebrik ediyorum. Birlikte nice avlara..
Hocam cidden balık iri hissettirmedi bir de yardim istemekten daima tereddüt ediyorum insanların ayaği kayar düser av keyfi kaçar diye yine de burdan da çok tesekkur ederim size 🙂 daha iyileri sizlere denk gelsin 🙂

Öncelikler herkese merhabalar tek tük yaptığım avları bu yıl arttırmakla birlikte buraya da rapor atmadığımı farkedip ilk raporumu sizlere sunmak istedim. Sabah uyanıp bugün basınç düsük av olmaz yat geri diyen iç sesime yatıp ne yapıcaksın git bi merayı yokla diyip kalkıp 7 bucuk dolaylarında meraya vardım. takımı kurup suya ufak tefek bir göz attım, son zamanlarda merada kefaller kol gezdiginden sahteye pek ragbet olmuyordu olsa bile ufak ispendekler denk geliyordu onları da ait olduklari yere gondermeyi gözardı etmedik 🙂 takımları kurup sahteyi suya gönderdim guney dogudan sert esen bir ruzgar mevcuttu ruzgari soluma alıp kiyiya paralel atislar yapmaya basladim 3 ya da 4. atısta bu guzellik oltaya bindi ilk yine ispendek zannettim hatta yandaki arkadasin yardim teklifine de avıni bolmemek adına tesekkurler diyip baligi kiyilamaya basladim. baligin dibe bastigini fark edince kalamayi 1 tik sıkıp kayaya takmadan balıgı grippera gecirebildim. Balık 49 cm 1300 gram geldi.herkese daha guzelleri nasip olması dilegiyle🙂
EKİPMAN BİLGİSİ
shimano dialuna 6 32
shimano nasci c3000
kairiki 016 ip 30 mono leader
ima salt skimmer x413
Mâşallah....

Back