AcemiAvcı59
Yeni Üye
Merhabalar, 20-60gr atarlı çok ucuz teleskopik bir kamışım ve 4000'lik makinem var. Balıkçılık hobisinde yeniyim ve hep yemli attım bugüne dek mırmır vs. için.
Ancak havaların da soğumasıyla hem değişiklik olsun hem de şansa belki bir şeyler alırız diye sahte yemlerle at-çek yapmak istiyorum. Hoşuma gider mi, gitmez mi bilmediğimden çok masraf yapmak istemiyorum. 1 tane alıp denemek istiyorum. 2 adet ürün bulabildim. Birisi suyun 30 cm altında yüzüyor, diğeri ise su üstünde.
Tekirdağ'da yaşıyorum ve kıyıdan at-çek yaparak levrek, lüfer, çinekop gibi balıkları hedeflemek istiyorum. Tutamazsak da spor yapmış oluruz, ama sizce hangi ürünle şansım daha yüksek olur? Teşekkür ederim.
www.pazarama.com
www.pazarama.com
Ancak havaların da soğumasıyla hem değişiklik olsun hem de şansa belki bir şeyler alırız diye sahte yemlerle at-çek yapmak istiyorum. Hoşuma gider mi, gitmez mi bilmediğimden çok masraf yapmak istemiyorum. 1 tane alıp denemek istiyorum. 2 adet ürün bulabildim. Birisi suyun 30 cm altında yüzüyor, diğeri ise su üstünde.
Tekirdağ'da yaşıyorum ve kıyıdan at-çek yaparak levrek, lüfer, çinekop gibi balıkları hedeflemek istiyorum. Tutamazsak da spor yapmış oluruz, ama sizce hangi ürünle şansım daha yüksek olur? Teşekkür ederim.

Fujin Punisher Maket Balık PN105SW Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Fujin Punisher Maket Balık PN105SW ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Fujin Punisher Maket Balık PN105SW fırsatlarını kaçırma.

Fujin Venom 120mm 20gr Su Üstü Maket Balık 03T Trans Iwashi Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Fujin Venom 120mm 20gr Su Üstü Maket Balık 03T Trans Iwashi ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Fujin Venom 120mm 20gr Su Üstü Maket Balık 03T Trans Iwashi fırsatlarını kaçırma.