Aktivatörlü yapıştırıcı işini görür!
74720 dosyayı görüntüle 74721 dosyayı görüntüle 74720 dosyayı görüntüle 74721 dosyayı görüntüle 74722 dosyayı görüntüle 74723 dosyayı görüntüle
Riva’da yatıyor bu sahte, levrek atlamıştı ama alamamıştım, sizce model olarak çinekop ve lüferde su üstü çalışırmı yine yapıcam bundan, 17 cm, 40 gr olarak.
Ayrıca 12 cm 40 gr olarak da yapıp denenebilir...74720 dosyayı görüntüle 74721 dosyayı görüntüle 74720 dosyayı görüntüle 74721 dosyayı görüntüle 74722 dosyayı görüntüle 74723 dosyayı görüntüle
Riva’da yatıyor bu sahte, levrek atlamıştı ama alamamıştım, sizce model olarak çinekop ve lüferde su üstü çalışırmı yine yapıcam bundan, 17 cm, 40 gr olarak.
74720 dosyayı görüntüle 74721 dosyayı görüntüle 74720 dosyayı görüntüle 74721 dosyayı görüntüle 74722 dosyayı görüntüle 74723 dosyayı görüntüle
Yaptığınız zargana maketinin fotosunu görmeyi çok isterdim 👍Lüferde kesin iş yapacaklar Muharrem👍
Lüfer olsada denesek hemen-hemen aynısından bende yapmıştım,
yaptığım zargana maketi şimdilik takım kutusunda uyuyor.😴
(link)
Yaptığınız zargana maketinin fotosunu görmeyi çok isterdim 👍
Selam abi, ıhlamur ve sarı sedir kullanıyorum, yaptıklarım genelde batan tip, ağırlığı uzak erim için fazla yapıyorum ama su üstü güzel aksiyonu oluyor sert çekişlerle, dalıp zıplıyor falan saçmalıyor, bence güzel bi aksiyon bu, gaga uzantısını üstten alta iki yana doğru üçgen formda indiriyorum oda aksiyon verdiriyor, üst kaplamasını kombi baca çıkışlarını bantladıkları aluminyum rulo bant ile yapıyorum, hem ince değil hemde iyi yapışıyor, aslında Air brush lazım ama vakit ayırabilsem bi ortaya bişeyler çıkacak, şimdilik simli oje ve epoxi kullanıyorum kaplamada, batan tip yapmak biraz kolay ama yüzen tip yapmak baya incelik istiyor, zargana için bi projem var, kıvrık duran bir balık ve yarısı su üstünde, kafa suda başaşağı duran şekilde, sert çekişlerle dalıp yanlayacak ve tekrar su üstü yapacak, turuncu gövde ve kırmızı kafa boyayıp deniycem, iş yaparmı bilemiyorum artık.Bence görüntü harika , tabi yüzüşüde önemli herhalde , ahşap olduğunu söylemiştiniz su üstümü batan tipmi ? nasıl yaptığınızdanda bahsedersiniz forumda çok meraklısı var Rastgelsin!