Sahte Yem Alternatifi

Hocam simdi bu bahsettiginiz gulp icin sanirim.ya da isome marukyu, bunlar silikondan ziyade daha farkli bir yapida. Normalde silikon sivi emmez.bunlar sungerimsi bir yapida.ama sungerden daha siki ve saglam.suyunu kaybedince de silikondan kat kat sert oluyor. Bu yuzden deniz suyu zamanla yapisini bozabiliyorm. Ama orjinal suyunda bende suana kadar deforme olmadi.deniz suyu goren zamanla eriyor.
Peki hepsini aynı kutuda mı muhafaza ediyorsun. isome marukyu gulp karışık mı duruypr usta

Peki hepsini aynı kutuda mı muhafaza ediyorsun. isome marukyu gulp karışık mı duruypr usta
Yok hocam, ben zaten tek tip isome ve tek tip gulp kullanıyorum. pembe glow isome ve kırmızı gulp. İkisinin kapları ayrı. Karıştırmıyorum. 1tl lik minik 50cc midir nedir, cam kavanozlardan var bende. 7-8 tane almıştım. Onları kullanıyorum. Bir paket gulp iki cam kavanoza sığıyor. Sonra şuna dikkat ediyorum. Kesinlikle denize giren gulpu bir daha o kaba koymuyorum. Denizden çıkan gulpları koymak için boş kavanoz götürüyorum ona koyuyorum.

Ben denizden çıkan gulpu jigheadin üzerinde bırakmıştım. Bir kaç gün sonra çiroz gibi kurumuştu. Jigheadden zor çıkardım.

Arkadaşlar merhaba. bilgidğiniz gibi sahte yemler biraz pahalı 🙂 Ben de düşündüm ki solucan şeklinde jelibonlar var bu jelibonları oltaya taksam sahte yem olarak kullanabilir miyim bilgi verir misiniz ? 🙂
forumda daha önceden tartışması olmuş , deneyenler olmuş hiç boşuna uğraşmayın iş yapmamış.

Back