salina 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trakonya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teleskobik olarak okuma revenger olmazmı
Daha uygun
Daha yumuşak
Daha bir hassas
Kurşun arkasında 3 parça salinanin performans ı yok ( atış erimi babında ) ama her türlü yemlide caparide kullanılabilir diye düşünüyorum

Fiyat olarakta 2/3

Sadece düşünce ( Bende varda ondan biliyorum)
🙂

Suat bey'e sonuna kadar katiliyorum şahsi düşüncem(kullandim) okuma makaria gercekten o paralari haketmeyecek kadar sert,gereksiz kalin ve sağır bir kamis,
Hiçbir şekilde haz almadigim bir kamis,
Tâbir-i caizse "odun" gibi bir kamis,
Bu benim şahsi düşüncem lakin bir çok tanidigim memnun olan kişi de var o ayri,
Bence en dogru karari deneyerek size ve sizin avdan beklentinize uygun olanini alin derim,
Not: Kullandigim ve tavsiyem Vega Potenza Supercore 🙂
Rastgelsin

İşin esası her kamış şahsına münhasır, yani birinin kullandığını başkası beğenmez, diğerinin kullandığını da bir başkası.
Kimisi sert kamış kullanır, kimisi ise yumuşak karakterli, o yüzden zaten herkes ancak kendi yorumunu yapabilir (ki sende zaten öyle yapmışsın 🙂)

Mesela bende Potenza almayı düşünmüştüm bir ara, hem hafif hemde hissiyatı gerçekten yüksek. Ama kullandığın gücü ne kadar arttırırsan arttır tepki vermiyor dedikleri için vazgeçmiştim.
Dedim ya herkesin beklentisi ve kullanım şekli farklılaştıkça seçimler ona göre değişebiliyor.

Makaira'nın ederinden yüksek fiyatlı olduğuna katılıyorum ama, bu konuda haklısın kesinlikle fiyatı çok fazla bence de.
Aslında imkan olsa aklınızda olan kamışı kullanıp alabilmek en güzeli ama tabi bu imkan olmayınca doğal olarak kullanıcı yorumlarına başvuruluyor.

İşin esası her kamış şahsına münhasır, yani birinin kullandığını başkası beğenmez, diğerinin kullandığını da bir başkası.
Kimisi sert kamış kullanır, kimisi ise yumuşak karakterli, o yüzden zaten herkes ancak kendi yorumunu yapabilir (ki sende zaten öyle yapmışsın 🙂)

Mesela bende Potenza almayı düşünmüştüm bir ara, hem hafif hemde hissiyatı gerçekten yüksek. Ama kullandığın gücü ne kadar arttırırsan arttır tepki vermiyor dedikleri için vazgeçmiştim.
Dedim ya herkesin beklentisi ve kullanım şekli farklılaştıkça seçimler ona göre değişebiliyor.

Makaira'nın ederinden yüksek fiyatlı olduğuna katılıyorum ama, bu konuda haklısın kesinlikle fiyatı çok fazla bence de.
Aslında imkan olsa aklınızda olan kamışı kullanıp alabilmek en güzeli ama tabi bu imkan olmayınca doğal olarak kullanıcı yorumlarına başvuruluyor.
Evet ne kadar güç verilirse tepki vermediği dogrudur katiliyorum lakin zaten inanin buna gerek kalmiyor çünkü zaten belli bir menzili var zaten kamışın amacim(ız) en az efor sarfederek av sürecinde en çok verimi almaktir,
Ben avlandigim gun boyunca durmaksizin calisabiliyorum ve ortalama hep ayni mesafelere atiyorum bu da baligi bulmama ve surekli av yapmama yetiyor,
Sayet abandikca daha uzaga atabileceginiz bir kamis isterseniz G3 kamisini tavsiye ederim,
O da çok dengeli ve başarılı bir kamistir,
Bu arada zaten Vega potenza kullandigim icin diger tum kamislar agir geliyor ama dedigin gibi makaria 3 parca kamis benim nezlimde o paralari hak eden bir kamis degil,
Rastgelsin

Arkadaşlar, selam
Okuma Salina 3 Parça Surf Kamış 420Cm 100-200 Gr atarlı surf kamışı için düşünceleriniz nedir acaba ? Antalya sahillerinde kullanmayı düşündüğüm bir ürün, bir kaç satış yapan sitede yorunları okudum genelde iyi fakat bir kişi yüzüklerin çok zayıf ve çabuk dağıldığından bahsetmiş. Antalya da kullanan kişiye rastlamadım. Bu nedenle sizlerin yorumları karar vermemde benim için önem arz etmekte.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla

Bütçe ne kadar,hedef balıklar neler,azami atacağınız kurşun ağırlığı.
Sanırım yemli avlanacaksınız.
Salina fiat peformans ürünüdür.Antalya avlarına pek uymaz.

Eşref bey, Antalya da bu aralar kıyıdan pek balık çıkmıyor. 🙁 ama ümidimizi kaybetmiyoruz. 🙂 burada genelde 75- 120 gr arası kursun kullanıyoruz. Yemli olarak gerçi nasipte varsa 35-40 TL lik takıma da geliyor balık 🙂 Antalya da özellikle Konyaaltı sahilde balığın ne çıkacağı belli olmuyor (genelde gündüz avlarında balondan fırsat kalmıyor diğer balıklara)

Back