salina 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trakonya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşref bey,
bütçe olarak 300-350 TL civarı zaten internet sitelerinde bu ürün de o civarlarada
Merhaba,
Salina 3 parçayı aralıktan bu güne 20 - 25 kere kullanmışımdır. yuzuklerinden bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. ancak salina sert kamıştır. yemli avlarda ve hassaslık gereken avlarda aradığınızı bulamazsınız diye düşünüyorum. forumda gördüğüm kadarı ile bu
(link)
kamışı kullanan çok var memnunlar. Bende bu
(link)
kamışı aldım. ancak 2 sefer kullanma imkanı buldum. ilk izlenimlerim çok başarılı. gezer yüzükler çoğu kamışta olduğu gibi kısa gövde üzerinde değil uzun gövde üzerinde. bu nedenle gezer yüzükler ana gövdeye daha çok noktadan temas ediyor ve sağlam oturuyor. hassaslığı ve dengesini güzel buldum.

Faruk bey, vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim. Haklısınız Antalya sahilleri için örnek kamışlar daha mantıklı gibi görünüyor.

Aslına 3 parça yemi Avda bana göre çok uygun bir kamiş değil. Yüzüklerin hassastır, ufak bir düşmeden kirilabiliyor. Yukarda belirtilen okuma carbinite yemi için güzel bir kamiş tir. Birde Alba Star Blue fish modeline bakın. Yemlide memnun kalırsınız. Rastgelsin.

Back